• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny, czy wasze dzieci przy katarku jadły mniej mleka ? Mój mały jak zjadał ja porcje 140 tak teraz je 30, na noc zjadł 90. W nocy je po 170 i nie ma problemu tylko w dzień. Jedzenie innych rzeczy idzie różnie. Ładnie je kaszkę alerlac i tubki z owocami, zupki i inne rzeczy które góruje to zje kilka łyżeczek i koniec więc tym nie zaspokoi głodu
Tak, u nas też mniejsze porcje przez to że nosek ma przytkany i bardziej się męczy przy mleczku.

Jesteśmy od dzisiaj już u dziadkow. Na razie sama babcia bo dziadek wyjechał do niedzieli. Dobrze jest się do kogoś odezwać :D zawsze to babcia trochę pozabawia. Niestety dzisiaj się poddałam i młody zasnął obok mnie na łóżku zaraz po cycku. No trudno, nie można mieć wszystkiego 😂 🙈 i mamy już łóżeczko turystyczne 😎😎 wymieniam tego twardego kloca z domu na turystyczne i młody będzie w nim cały czas spal, bajka to jest, jak wstanie i się przewróci to nie ma rykow :D
Jakie kupiłaś? Podeślij link jeśli możesz, bo też się rozglądam za jakimś turystycznym. W ogóle wczoraj młody uderzył się w główkę na panelach, usiadł sobie po czym poleciał do tyłu 😭 prawie zawału dostałam. Rozważam zakup kasku ale wiem że trochę mało realne żeby dziecko w czymś takim chodziło 😂

Jakie kupiłaś? Podeślij link jeśli możesz, bo też się rozglądam za jakimś turystycznym. W ogóle wczoraj młody uderzył się w główkę na panelach, usiadł sobie po czym poleciał do tyłu 😭 prawie zawału dostałam. Rozważam zakup kasku ale wiem że trochę mało realne żeby dziecko w czymś takim chodziło 😂
Dziecko musi się chyba kilka razy obić, że y się nauczyło. U nas już pierwszy siniak za nami 😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry