G
gość _199
Gość
Nasz stary to taka miękka buła, że gdyby on karmił cyckiem to do 10 rż na bank, a Alek by nim kręcił jakby tylko chciał 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Synuś tatusia poprostu ;DNasz stary to taka miękka buła, że gdyby on karmił cyckiem to do 10 rż na bank, a Alek by nim kręcił jakby tylko chciał![]()
Dziwne 3 dziecko i naukiNo 1raz tak mam jutro idęniewiem po co
U nas to jest standard, że przed chrzcinami są nauki.Dziwne 3 dziecko i nauki![]()
Serio ?;/ no to nie ciekawie sie zachowuje... jednak to jego dziecko. Skoro mial byc w pracy to spoko. Wiadomo. Ale skoro nie jest to wiadomo ze z młodym zostać powinien. Ba ale faceci moga wszystko. ;/Ja mam dzisiaj pierwsze zajęcia i zorganizowałam opiekę dla małego, bo stary miał iść do pracy. Nie poszedł, a pojechał gdzieś z kolegami, a moja mama. Musi siedzieć z dzieckiem... Serio nie wiem co z nim nie tak...
Ale jak to tak po prostu nie poszedł sobie do pracy?? I pojechał na WAGARY??Ja mam dzisiaj pierwsze zajęcia i zorganizowałam opiekę dla małego, bo stary miał iść do pracy. Nie poszedł, a pojechał gdzieś z kolegami, a moja mama. Musi siedzieć z dzieckiem... Serio nie wiem co z nim nie tak...
DokładnieAle jak to tak po prostu nie poszedł sobie do pracy?? I pojechał na WAGARY??![]()
No to nieźleJa mam dzisiaj pierwsze zajęcia i zorganizowałam opiekę dla małego, bo stary miał iść do pracy. Nie poszedł, a pojechał gdzieś z kolegami, a moja mama. Musi siedzieć z dzieckiem... Serio nie wiem co z nim nie tak...
Jaja sobie robisz? Ja bym pognalaJa mam dzisiaj pierwsze zajęcia i zorganizowałam opiekę dla małego, bo stary miał iść do pracy. Nie poszedł, a pojechał gdzieś z kolegami, a moja mama. Musi siedzieć z dzieckiem... Serio nie wiem co z nim nie tak...