Sylwia99
Fanka BB :)
U nas nie. My jako, że mamy pierwsze dziecko, to musimy mieć nauki. Siostra narzeczonego miała robione wcześniej nauki i nie musiała być.U nas to jest standard, że przed chrzcinami są nauki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas nie. My jako, że mamy pierwsze dziecko, to musimy mieć nauki. Siostra narzeczonego miała robione wcześniej nauki i nie musiała być.U nas to jest standard, że przed chrzcinami są nauki.
Super wyglądałaś, kiecka zajebistaBawilismy się do 5 rano.... Na początku mialam mega stresa, jak tam moja dzidziaale jak tesciowa mi napisała, że spi jak susel to już git.
Tylko, że poranek od 8 rano jest masakryczny
jednak lepiej się bawić gdy dzieci brak
nogi mnie tak bolą, przetańczyliśmy cala noc!
![]()
Bidulek. Jak odrywający się to raczej dobrze! Daj znać po wizycieNiestety u nas kaszel coraz gorszy, co prawda taki odrywający się ale bardzo małego męczy. Aż płacze jak kaszlewięc dziś znów wizyta u pediatry, nienawidzę tego bo tam zawsze wylęgarnia najgorszych chorobsk. Mam nadzieję że nie zeszło na płuca
![]()
my wcale nie musielismy miecU nas nie. My jako, że mamy pierwsze dziecko, to musimy mieć nauki. Siostra narzeczonego miała robione wcześniej nauki i nie musiała być.
zdrówka!!Niestety u nas kaszel coraz gorszy, co prawda taki odrywający się ale bardzo małego męczy. Aż płacze jak kaszlewięc dziś znów wizyta u pediatry, nienawidzę tego bo tam zawsze wylęgarnia najgorszych chorobsk. Mam nadzieję że nie zeszło na płuca
![]()
Wiesz co jest w zestawie materacyk taki składany cienki integralny jak w każdym łóżeczku turystycznym. Można dokupić inny. Ja mam tu u dziadkow taki cieńszy miękki piankowy, a w domu włożę ten co był w zwykłym łóżeczkuAle w sumie do tego trzeba materac jeszcze dokupić?
I jak u lekarza?? Mamy nadzieję, że wszystko okejNiestety u nas kaszel coraz gorszy, co prawda taki odrywający się ale bardzo małego męczy. Aż płacze jak kaszlewięc dziś znów wizyta u pediatry, nienawidzę tego bo tam zawsze wylęgarnia najgorszych chorobsk. Mam nadzieję że nie zeszło na płuca
![]()