Pewnie masz rację. Ja ze swojego doświadczenia mowie bo często choruje na ucho. Bol jest tak ogromny i gorączkuje.Mój mały też miał zapalenie ucha bez gorączki a badal go laryngolog w szpitalu więc pewnie się nie mylił.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie masz rację. Ja ze swojego doświadczenia mowie bo często choruje na ucho. Bol jest tak ogromny i gorączkuje.Mój mały też miał zapalenie ucha bez gorączki a badal go laryngolog w szpitalu więc pewnie się nie mylił.
Taka pora roku chyba.. my się dalej męczymy z katarem, zakaszle może 3 razy na dzień. U nas jest ładna pogoda ale wiatr straszny i jak wyjść na pole ?I u nas kaszel wrócił znowu..
U nas też tak było, do tego byłam z córką u lekarza w poniedziałek, bo płakała, że ją ucho boli, zaglądał w uszy i że w jednym zapalenie, a na drugi dzień już też w drugim miała. Masakra. W ciągu tygodnia byłam 4 razy u lekarzaMój mały też miał zapalenie ucha bez gorączki a badal go laryngolog w szpitalu więc pewnie się nie mylił.
Masakra.. Wspolczuje. U mnie bol ucha jest najgorszy!!!! Wspolczuje dzieciaU nas też tak było, do tego byłam z córką u lekarza w poniedziałek, bo płakała, że ją ucho boli, zaglądał w uszy i że w jednym zapalenie, a na drugi dzień już też w drugim miała. Masakra. W ciągu tygodnia byłam 4 razy u lekarza![]()
U mnie też ladnie wygląda ale wiatr straszny. No ale później po obiedzie wyjdziemy trochę. Jej tam w wozku pewnie cieplo, gorzej że mnąTaka pora roku chyba.. my się dalej męczymy z katarem, zakaszle może 3 razy na dzień. U nas jest ładna pogoda ale wiatr straszny i jak wyjść na pole ?
I ja bym wyjść chciała, pogoda fajna. Dobrze, że w tygodniu skorzystałam i wyszłam ze dwa razy i ja się rozruszałamTaka pora roku chyba.. my się dalej męczymy z katarem, zakaszle może 3 razy na dzień. U nas jest ładna pogoda ale wiatr straszny i jak wyjść na pole ?
A czemu nie wychodzisz z mala? Z katarem można wychodzić, nawet pomaga na dworzeI ja bym wyjść chciała, pogoda fajna. Dobrze, że w tygodniu skorzystałam i wyszłam ze dwa razy i ja się rozruszałam![]()
Ja też byłam w tygodniu i tym się załatwiłam już na amenI ja bym wyjść chciała, pogoda fajna. Dobrze, że w tygodniu skorzystałam i wyszłam ze dwa razy i ja się rozruszałam![]()
Kaszel ma teraz. Z katarem wychodziłamA czemu nie wychodzisz z mala? Z katarem można wychodzić, nawet pomaga na dworze![]()