Sylwia99
Fanka BB :)
Ojj współczuję.. To najgorsze jest.Ja też byłam w tygodniu i tym się załatwiłam już na amenna szczęście już jest okej
nie ma nic gorszego u mnie niż chore zatoki...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ojj współczuję.. To najgorsze jest.Ja też byłam w tygodniu i tym się załatwiłam już na amenna szczęście już jest okej
Noo ja teraz mam chore zatoki, tak mnie głowa boli....Ja też byłam w tygodniu i tym się załatwiłam już na amenna szczęście już jest okej
Nooo, mi lekarka zawsze mowi, że jak gorączki nie ma to można wychodzić. Wiadomo tez zależy od pogody, bo jak pizga to można więcej szkody zrobić... Niech te dzieci przestaną chorować...Kaszel ma teraz. Z katarem wychodziłamtylko w tygodniu, a to gdzieś się jechało, a to zimno i siedziałam w domu z nią. Dwa razy wyszliśmy.
Na szczęście to było 2 lata temuMasakra.. Wspolczuje. U mnie bol ucha jest najgorszy!!!! Wspolczuje dzieciaja mam czasem takie nawroty, że aż krew mi z ucha idzie...
Wiem też jestem za tym, ale z kaszlem wolę nie ryzykować. Niestety trzeba przetrwać ten okres. U mnie pizga, bo kilka domów obok siebie i pola.Nooo, mi lekarka zawsze mowi, że jak gorączki nie ma to można wychodzić. Wiadomo tez zależy od pogody, bo jak pizga to można więcej szkody zrobić... Niech te dzieci przestaną chorować...
AhaNa szczęście to było 2 lata temu![]()
I jak było ? Grzeczny w kościele ? Mój to się darł centralnie w chwili chrztu do mikrofonuNo my chrzest miwlismyy![]()