Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I jak było ? Grzeczny w kościele ? Mój to się darł centralnie w chwili chrztu do mikrofonu![]()
Moja chrześniaczka byla w tamtym tygodniu na kartę pierwszy raz. Dostala takich zakwasów ze w nocy krzyczala zeby ja zanieśli siku bo nie mogla wstać hahahaU nas jak każdy dzień intensywniepark trampolin, pozniej gofry, kawa u tesciowej... Dziś corka powiedziała, że chce spróbować jazdy konnej i karate
tylko nie wiem gdzie zmieszcze to czasowo bo już chodzi na basen, logopeda, tańce... Mloda na sensoryke... Masakra
O jaaa, superMoja chrześniaczka byla w tamtym tygodniu na kartę pierwszy raz. Dostala takich zakwasów ze w nocy krzyczala zeby ja zanieśli siku bo nie mogla wstać hahaha
czekamy na zdjęciaMoj to aniołek był trochę spał a jak ksiądz lal wodę święconą po głowie to go wyśmiał![]()
no co TyMoja chrześniaczka byla w tamtym tygodniu na kartę pierwszy raz. Dostala takich zakwasów ze w nocy krzyczala zeby ja zanieśli siku bo nie mogla wstać hahaha
Serio. ;D jak się jej pytalam jak było to mowi ze nigdy więcej hahaha. 9 lat ma ;Dno co Tymoja siostrzenica idzie w piatek na pierwsze zajęcia
![]()