• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Tak naprawdę wszystko moze mieć jakieś skutki uboczne. Tylko teraz trzeba pomyśleć czy dziecko jest chore na tyle ze gorsze zlo je zinhalowac. Czy nie jest i sobie to odpuścić.. jq inhalowalam bo mlpda byla chora 3 tygodnie. Woec dla mnie to dlugo z gilem,kaszlem, zaczynającą się infekcja ucha itp.
Mam koleżankę która malucha swojego zostawiła w spokoju bo ma tylko katar i gila a obecnie lezy z nim na oiomie. Dziecko młodsze od naszych maluchów 3 miesiące.
Takze mysle ze mimo wszystko kazda matka najlepiej zna swoje dziecko i wie jak ono walczy z infekcja. Jedno sobie poradzi samo a drugie juz niestety nie.
Tez jestem zdania ze im mniej leków tym lepiej ale nie zawsze się da. Tymbardziej ze teraz są mega paskudne choroby
No tak tylko chodzi o fakt, że pediatra powinna znać podstawy inhalacji takich małych dzieci, bo najprościej przepisać steryd i jakoś samo sie załatwi... Poczytajcie sobie serio o maseczkach do inhalacji bo to ważne 😀😀

reklama
Bawilismy się do 5 rano.... Na początku mialam mega stresa, jak tam moja dzidzia😂ale jak tesciowa mi napisała, że spi jak susel to już git. 😀😀Tylko, że poranek od 8 rano jest masakryczny 😂😂 jednak lepiej się bawić gdy dzieci brak😂😂nogi mnie tak bolą, przetańczyliśmy cala noc! 😂

Załączniki

• Screenshot_20211001_200538_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211001_200538_com.android.gallery3d.jpg
    286,4 KB · Wyświetleń: 110
  • Screenshot_20211001_200541_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211001_200541_com.android.gallery3d.jpg
    392,8 KB · Wyświetleń: 112
Bo jest wygodny twoj facet i tyle. I jakby sam miał karmic to pewnie szybko by odpadl 😂a tak to Tobie przyniesie dziecko i ma luzik 😂
Nie nie nie, on go lula w nocy jak się przebudzi, żeby oduczyć go cycka za każdym razem jak wstanie. Więc on płacze razem z dzieckiem, bo mu go żal 🤣

A w pracy może sobie robić wagary, w końcu to jego firma, wygodniś 🤣

No tak tylko chodzi o fakt, że pediatra powinna znać podstawy inhalacji takich małych dzieci, bo najprościej przepisać steryd i jakoś samo sie załatwi... Poczytajcie sobie serio o maseczkach do inhalacji bo to ważne 😀😀
Ja juz studiowałam w nocy i fakt moja wiedza sie poszerzyła haha:p i jestem w szoku bo nawet w szpitalu inhaluja dziećmi zwykłymi maseczkami.

Niestety u nas kaszel coraz gorszy, co prawda taki odrywający się ale bardzo małego męczy. Aż płacze jak kaszle😭 więc dziś znów wizyta u pediatry, nienawidzę tego bo tam zawsze wylęgarnia najgorszych chorobsk. Mam nadzieję że nie zeszło na płuca 😭

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry