• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Szpital na Madalinskiego w Warszawie. Uprzedzili mnie jak zapisywalam dziecko. Pewnie by nie wpuscili
W szoku jestem że wawka a takie rzeczy! CZD, Żwirki i Wigury tam wszędzie normalnie testy przed przyjęciem na oddział, o szczepienie nikt nie pyta. Ostatnio ze mną na sali byl facet nieszczepiony.w Krakowie w dziecięcych też o szczepienie nie pytają. Chyba, że tam na Madalińskiego to tylko przy planowanym pobycie wymagają szczepienia bo to rozumiem przez "zapisywanie" dziecka?

W sensie wiecie, ja ogólnie jestem za szczepieniami. Aczkolwiek zdaje sobie sprawę, że każdy ma wolny wybór i może mieć inne zdanie. I uważam, że w sytuacjach takich jak pobyt dziecka w szpitalu rodzic nie powinien być wykluczony - w końcu nie wiadomo dlaczego się nie szczepił, czasami są do tego jakieś przeciwwskazania itp. i system testów przed przyjęciem na oddział jest dużo bardziej logiczny bo szczepienie nie wyklucza zachorowania. Także absurd 🤷🤷🤷🤷

W sensie wiecie, ja ogólnie jestem za szczepieniami. Aczkolwiek zdaje sobie sprawę, że każdy ma wolny wybór i może mieć inne zdanie. I uważam, że w sytuacjach takich jak pobyt dziecka w szpitalu rodzic nie powinien być wykluczony - w końcu nie wiadomo dlaczego się nie szczepił, czasami są do tego jakieś przeciwwskazania itp. i system testów przed przyjęciem na oddział jest dużo bardziej logiczny bo szczepienie nie wyklucza zachorowania. Także absurd 🤷🤷🤷🤷
Dokładnie, tak. Testy przed przyjęciem i tyle. Mnie wkurza to, że jak szczepiona to ludzie myślą że nie może roznosić choroby 😂. Idiotyzm i tyle. Piora dziecia mózgi w przedszkolu nawet. Basia przychodzi z przedszkola i sie pyta kiedy ona będzie miała szczepienie żeby mogła wychodzić...

Dziewczyny, moj Mlody chyba zjadl calkiem duza naklejke taka foliowana. Zadzwonil kurier, wiec ja przykleilam wyzej i poszlam otworzyc. Wracam-naklejki brak, na podlodze malenki zasliniony i rozmoczony kawalek i Mlodemu kawalek z buzi wyciagnelam, ale reszty brak. Czy myslicie, ze moze zaszkodzic? Zwariuje, bo mam wyrzuty sumienia a do tego jutro lecimy.

Dziewczyny, moj Mlody chyba zjadl calkiem duza naklejke taka foliowana. Zadzwonil kurier, wiec ja przykleilam wyzej i poszlam otworzyc. Wracam-naklejki brak, na podlodze malenki zasliniony i rozmoczony kawalek i Mlodemu kawalek z buzi wyciagnelam, ale reszty brak. Czy myslicie, ze moze zaszkodzic? Zwariuje, bo mam wyrzuty sumienia a do tego jutro lecimy.
Moja zjada też😂 myślę że nic się nie stanie, wypadnie dołem 😀

Przetrawi;p u mnie ostatnio zjadla metkę bo nie zauważyłam jak wróciłam ze sklepu. ;p
Nie przejmuj się;D

Nieee, wyjdzie druga strona 😅 soki żołądkowe strawia. mój zezarl połowę paragonu kiedyś i kawałek folii z cukierka.

reklama
Myślę, że nic mu nie będzie :) moja ostatnio wydarła kartkę z krzyżówek i ją jadła. 🤦‍♀️ nawet do toalety nie można spokojnie pójść 😅

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry