• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mój akurat mycie ząbków raczej lubi, bo można pogryźć szczoteczkę i tatę 🙈 jak mu zawsze przeciera zwilżoną gazą po myciu. Jak widzi jak ja myję zęby, to też się zawsze cieszy 😀 A właśnie, wy jakoś "wypłukujecie" pastę po myciu? Bo szczerze mówiąc to przecieranie jest już trochę męczące, a pewnie i tak coś połyka, chociaż tej pasty jest tak malutko, że nie wiem, czy by tak nie zostawiać 🤔
Ja nakładam tak tyci tyci tej pasty. I niczym potem nie przecieram ani nie wypłukuje, bo ona i tak na początku stara się ją zlizac i połknąć 😅

Mojej Baśce szoroealismy zęby od początku. I ma prawie 6 lat i czyściutkie bez próchnicy zęby. Nie piła słodkich napoi typu Kubusie itp. Słodycze jadla i nadal je bo uwielbia 😂 lody może jesc non stop 😂to jedyne dziecko które 2 tygodnie temu wracając z przedszkola jadla loda 😂 ludzie na mnie patrzyli jak na wariatkę 😂Wszystkie znajome co właśnie dawały słodkie napoje dzieciaki zęby do naprawy. Dlatego serio woda i jeszcxe raz woda!

Załączniki

• Screenshot_20211202_172058_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20211202_172058_com.android.chrome.jpg
    263,3 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Nie bylo mnie tu dwa dni a 15 stron do nadrobienia ;D

Pomysl na szczoteczkę zmyslilam bedzie na święta jako prezent bo dk tej pory myjemy zwykla ;D mlodej wyszly juz obie gorne jedynki a juz pcha sie dwojka ;o w parę dni załapała stanie, człapanie przy meblach i powoli się puszcza.
Dzis byl totalnie beznadziejny dzień. Najpierw mloda pobranie krwi. Spłakała się jak nie wiem bo nie chciało lecieć.... Potem ja poparzyłam rękę robiąc obiad. Q na koniec maz jechać wysłać paczkę i co ?? I cofając przychrzanil w betonowy slup. Cały tyl auta do naprawy... nie wiem czy może być gorzej ;D

Co do szczepien widze ze czesc juz zaszczepiona... ja jeszcze nie i troche gdybam czy iść czy nie. Szczerze to się boję bo tata i brat znieśli strasznie szczepienie. Wujek to samo. Ale tez mam obawy ze znowu zniesiemy covida jak w tamtym roku. A poza tym wracam za chwile do pracy a robie w szpitalu. Wiec bardzo dużo rozmyślam teraz nad zaszczepieniem się.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry