• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Po dwóch dniach ćwiczeń :)

Załączniki

• IMG_20211202_075837.jpg
    IMG_20211202_075837.jpg
    332,9 KB · Wyświetleń: 95
No i to jest jeden z absurdów. Znajoma też tak miała, ona miała covid a mąż do pracy chodził, bo szczepiony.
W sumie racja, trochę słabo, ale jeszcze gorzej jak ktoś chory, a nie idzie na test, żeby nie siedzieć w domu, zwłaszcza jak się względnie dobrze czuje i roznosi... jeszcze pół biedy jakby w domu siedział, ale wiadomo jak jest.

Moja Siostra miała covida, jej teściowa jest zaszczepiona i nie miała kwarantanny, a trochę słabo się czuła. Za to teść 17 dni kwarantanny, 3 dni po zrobionym teście, jej mąż zrobił test, bo się źle czuł, wyszedł mu pozytywny i teściowi kwarantanna się przedłużyła. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Kurczę, wszystkie o tych zębach piszecie, może i u nas, w sumie ostatnio się znów mocniej ślinił i gryzie co popadnie 🤔 a ja już uznałam, że skoro 8 zębów ma, to na pierwszy rok życia już mamy spokój, chociaż w sumie u nas dotąd zęby bezobjawowo raczej przechodził.
U nas też 8 zebow i bardzo liczę na to, że będzie trochę przerwy. 🙈 ogolnie ciężko jej tam spojrzeć, bo zaraz zaczyna płakać... Myć też nie chce jakby ją ciągle coś tam bolało 🙃 a wasze dzieci chętnie myją zeby?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry