Głupota jakiej maloNo i to jest jeden z absurdów. Znajoma też tak miała, ona miała covid a mąż do pracy chodził, bo szczepiony.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Głupota jakiej maloNo i to jest jeden z absurdów. Znajoma też tak miała, ona miała covid a mąż do pracy chodził, bo szczepiony.
W sumie racja, trochę słabo, ale jeszcze gorzej jak ktoś chory, a nie idzie na test, żeby nie siedzieć w domu, zwłaszcza jak się względnie dobrze czuje i roznosi... jeszcze pół biedy jakby w domu siedział, ale wiadomo jak jest.No i to jest jeden z absurdów. Znajoma też tak miała, ona miała covid a mąż do pracy chodził, bo szczepiony.
Nie są. Sasiedzi ostatnio też tak mieli. On chory ona szczepiona i wolna, dzieci uziemione
Jestem w szoku że tak jestGłupota jakiej malodzieci będą siedziec w domu a ja mogę roznosić gdzie chce.
Potwierdzam. Oliwia miała covida, a ja z racji że jestem zaszczepiona to nie miałam kwarantanny. Partner nie szczepiony i siedział 17 dniNie są. Sasiedzi ostatnio też tak mieli. On chory ona szczepiona i wolna, dzieci uziemione
U nas też 8 zebow i bardzo liczę na to, że będzie trochę przerwy.Kurczę, wszystkie o tych zębach piszecie, może i u nas, w sumie ostatnio się znów mocniej ślinił i gryzie co popadniea ja już uznałam, że skoro 8 zębów ma, to na pierwszy rok życia już mamy spokój, chociaż w sumie u nas dotąd zęby bezobjawowo raczej przechodził.
Wyrywa się jak tylko możeU nas też 8 zebow i bardzo liczę na to, że będzie trochę przerwy.ogolnie ciężko jej tam spojrzeć, bo zaraz zaczyna płakać... Myć też nie chce jakby ją ciągle coś tam bolało
a wasze dzieci chętnie myją zeby?
Raczej chętnie. Tylko chce zjeść szczoteczkęU nas też 8 zebow i bardzo liczę na to, że będzie trochę przerwy.ogolnie ciężko jej tam spojrzeć, bo zaraz zaczyna płakać... Myć też nie chce jakby ją ciągle coś tam bolało
a wasze dzieci chętnie myją zeby?