Moja myje bo lubi wibracjeU nas też 8 zebow i bardzo liczę na to, że będzie trochę przerwy.ogolnie ciężko jej tam spojrzeć, bo zaraz zaczyna płakać... Myć też nie chce jakby ją ciągle coś tam bolało
a wasze dzieci chętnie myją zeby?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja myje bo lubi wibracjeU nas też 8 zebow i bardzo liczę na to, że będzie trochę przerwy.ogolnie ciężko jej tam spojrzeć, bo zaraz zaczyna płakać... Myć też nie chce jakby ją ciągle coś tam bolało
U nas mycie to mega wyzwanieU nas też 8 zebow i bardzo liczę na to, że będzie trochę przerwy.ogolnie ciężko jej tam spojrzeć, bo zaraz zaczyna płakać... Myć też nie chce jakby ją ciągle coś tam bolało
To macie elektryczną? Myslalam, że takim maluchom nie można takiejMoja myje bo lubi wibracje![]()
Moja wytyka język i zlizuje pastę do zębówU nas mycie to mega wyzwaniedziś dałam szczotkę żeby sam "umył" i pół szczotki zjedzone
![]()
Mój akurat mycie ząbków raczej lubi, bo można pogryźć szczoteczkę i tatęU nas też 8 zebow i bardzo liczę na to, że będzie trochę przerwy.ogolnie ciężko jej tam spojrzeć, bo zaraz zaczyna płakać... Myć też nie chce jakby ją ciągle coś tam bolało
Hania ma soniczna z tego co pamiętamTo macie elektryczną? Myslalam, że takim maluchom nie można takiejmoże jest to jakiś pomysł, bo na mnie się patrzy z zaciekawieniem jak myje elektryczną.
![]()
Ogólnie mamy z 5 kotówto akurat mojej mamy przytulak ulubiony
![]()
Ja też, ale niekiedy mnie wkurzają, jak wychodzę i wszystkie biegną i miaucząSuper ja lubię kotki![]()
No ja tak miałam Natalia miała kwarrantanne a rodzice sobie chodzą i mogą roznosićGłupota jakiej malodzieci będą siedziec w domu a ja mogę roznosić gdzie chce.