sandra0777
Fanka BB :)
U nas zanim sie zab przebil bylo rozwolnienie i podobno tak moze byc.A jakie te kupki? Konsystencja
Mogą być też zeby, czasami przez ząbkowanie kupy szaleją. Marudzi coś? Obserwuj i jakby się powtarzało to chyba do pediatry
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas zanim sie zab przebil bylo rozwolnienie i podobno tak moze byc.A jakie te kupki? Konsystencja
Mogą być też zeby, czasami przez ząbkowanie kupy szaleją. Marudzi coś? Obserwuj i jakby się powtarzało to chyba do pediatry
Ja potwierdzam-przy przyjeciu do szpitala z Mlodym musialam pokazac certyfikat Covidowy i musialy byc dwie dawki wtedy, zebym mogla z Mlodym byc.Ja słyszałam właśnie że jak nie są zaszczepieni to nie. Nawet jak się szczepiłam to farmaceuta powiedział że właśnie mało młodych rodziców zdaje sobie z tego sprawę a potem jest problem więc coś w tym chyba jest. Ja dla świętego spokoju się zaszczepiłam, nie jestem antyszczepionkowcem ani nic z tych rzeczy ale jakoś ta szczepionka do mnie nie przemawiagdyby nie mały to bym się nie szczepiła
![]()
Czyli to prawdaJa potwierdzam-przy przyjeciu do szpitala z Mlodym musialam pokazac certyfikat Covidowy i musialy byc dwie dawki wtedy, zebym mogla z Mlodym byc.
Co to za szpital?Ja potwierdzam-przy przyjeciu do szpitala z Mlodym musialam pokazac certyfikat Covidowy i musialy byc dwie dawki wtedy, zebym mogla z Mlodym byc.
A gdybyś nie miała to zabrali by dziecko a Ciebie nie wpuścili? Szczerze mówiąc nawet nie wiem jak to skomentować. Nie wierzę że takie rzeczy mają miejsce.Ja potwierdzam-przy przyjeciu do szpitala z Mlodym musialam pokazac certyfikat Covidowy i musialy byc dwie dawki wtedy, zebym mogla z Mlodym byc.
No niestety tak jest i już się słyszało o takich przypadkachA gdybyś nie miała to zabrali by dziecko a Ciebie nie wpuścili? Szczerze mówiąc nawet nie wiem jak to skomentować. Nie wierzę że takie rzeczy mają miejsce.
Szpital na Madalinskiego w Warszawie. Uprzedzili mnie jak zapisywalam dziecko. Pewnie by nie wpusciliA gdybyś nie miała to zabrali by dziecko a Ciebie nie wpuścili? Szczerze mówiąc nawet nie wiem jak to skomentować. Nie wierzę że takie rzeczy mają miejsce.
Niestety ale też słyszałam że tak robią. Akurat nie w Warszawie ale nie wpuszczająSzpital na Madalinskiego w Warszawie. Uprzedzili mnie jak zapisywalam dziecko. Pewnie by nie wpuscili
MasakraSzpital na Madalinskiego w Warszawie. Uprzedzili mnie jak zapisywalam dziecko. Pewnie by nie wpuscili
To rzeczywiście absurd, nie wyobrażam sobie żeby dziecko zostało samo.Szpital na Madalinskiego w Warszawie. Uprzedzili mnie jak zapisywalam dziecko. Pewnie by nie wpuscili