Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kostka to kibla to niebezpieczne ale też moneta chyba najgorsza jestMoja co chwile jakis papier zjada… zaczelam googlowac i wyczytalam jakie inne rzeczy dzieci zjadaja (uwaga np. kosta do kibla) to sie uspokoilam![]()
Ja się zastanawiam jak długo dziecko było bez nadzoru że zdążyło zjeść kostkęKostka to kibla to niebezpieczne ale też moneta chyba najgorsza jest![]()
u nas ostatnio też zjadł kawałek bibuły i nic mu nie byłoDziewczyny, moj Mlody chyba zjadl calkiem duza naklejke taka foliowana. Zadzwonil kurier, wiec ja przykleilam wyzej i poszlam otworzyc. Wracam-naklejki brak, na podlodze malenki zasliniony i rozmoczony kawalek i Mlodemu kawalek z buzi wyciagnelam, ale reszty brak. Czy myslicie, ze moze zaszkodzic? Zwariuje, bo mam wyrzuty sumienia a do tego jutro lecimy.
Papier miekki wyjdzie 2stronaJa się zastanawiam jak długo dziecko było bez nadzoru że zdążyło zjeść kostkęu nas do tej pory udało się połowę kartki sensorycznej i kilka drobnych kawałków kartki z książeczki
![]()
Mysle zd starsze dziecko to szybciutkoJa się zastanawiam jak długo dziecko było bez nadzoru że zdążyło zjeść kostkęu nas do tej pory udało się połowę kartki sensorycznej i kilka drobnych kawałków kartki z książeczki
![]()
Ja też czasami mam młodego poza zasięgiem wzroku. Np teraz. Oglądam serial i słyszę tylko, że coś kombinuje przy szafkach w aneksieMysle zd starsze dziecko to szybciutkoja sie przyznaje ze tez sa takie momenty dluzsze ze mloda jest w pokoju a ja w osobnej kuchni. Nie nadzoruje jej caly czas. Ale fakt - jak do lazienki lazi to zagladam co chwile.
Ja nie wpuszczam go do łazienki, chyba że ze mną idzieMysle zd starsze dziecko to szybciutkoja sie przyznaje ze tez sa takie momenty dluzsze ze mloda jest w pokoju a ja w osobnej kuchni. Nie nadzoruje jej caly czas. Ale fakt - jak do lazienki lazi to zagladam co chwile.
Ja nie wpuszczalam to wtedy tylko tam lecialaJa nie wpuszczam go do łazienki, chyba że ze mną idziezresztą teraz mam remont to łazienki nie mam
![]()