Kochana życzę sobie i nam, żebyśmy takiego wieku dożyły! Nigdy nie jest pora dla bliskiej osoby na odejście, ale babcia dożyła pięknego wieku94 lata, wiem, że już wiekowa. A zaledwie dwa miesiące temu, sama chodziła, było w miarę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana życzę sobie i nam, żebyśmy takiego wieku dożyły! Nigdy nie jest pora dla bliskiej osoby na odejście, ale babcia dożyła pięknego wieku94 lata, wiem, że już wiekowa. A zaledwie dwa miesiące temu, sama chodziła, było w miarę.
Bardzo mi przykroDziewczyny, u mnie babcia wczoraj wróciła do domu. Byłam dzisiaj z mamą. I nie wygląda, to dobrze.. Jest słabo. Babcia już jest leżąca, trzeba wszystko koło niej robić. Prawie wcale nie słyszy. Trzeba bardzo głośno mówić, a i tak czasami nie usłyszy, co się mówi. Jest bezradna taka.. Jej oczy pełne smutku.. Za to ciocia trafiła do szpitala. Zrobiło jej się coś na nodze, córka jej dzwoniła po karetkę, bo miała 40 stopni gorączki i słabo się czuła, to jej nie wzięli. Ledwo chodziła. Na drugi dzień jej córka ją zawiozła na szpital i gdyby nie to, że mają kuzynkę w szpitalu, to nie wiadomo, czy by ją przyjęli..![]()
Czekamy na zdjęcie!Dziewczyny ide dzisiaj na ostre cieciemam dosc długich włosów. Hania mnie ciaga. Ciągle chodze w kitku do góry az włosy mnie bolą!
Dziewczyny ide dzisiaj na ostre cieciemam dosc długich włosów. Hania mnie ciaga. Ciągle chodze w kitku do góry az włosy mnie bolą!
Nie koniecznie musi dostać myśmy opiekowali dziećmi od siostry męża miały ospę i nie zaraziły się nasze dziewczyny a mogły by przejść i z głowy by było więc niewiem może kiedy dostanąFilip bawił się z moją bratanicą, której wyszła ospa. Takze super, czekamy….![]()
oby tak było, wolałbym jakby to przechorował po skończonym 1rż.Nie koniecznie musi dostać myśmy opiekowali dziećmi od siostry męża miały ospę i nie zaraziły się nasze dziewczyny a mogły by przejść i z głowy by było więc niewiem może kiedy dostaną![]()
Przeważnie starsze dzieci przechodzą ospę ale jak u Was będzie niewiem mam nadzieję że nie będzie miałoby tak było, wolałbym jakby to przechorował po skończonym 1rż.