Bardzo mi przykroMoja druga ciocia, co leżała w szpitalu i była w śpiączce, dzisiaj rano zmarła.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo mi przykroMoja druga ciocia, co leżała w szpitalu i była w śpiączce, dzisiaj rano zmarła.
Bardzo Ci współczuję... tragiczny czas macie teraz w rodzinie;/Moja druga ciocia, co leżała w szpitalu i była w śpiączce, dzisiaj rano zmarła.
Zbyt długo było spokojnie.. Dzięki dziewczyny za wsparcie..
Moje kondolencje... Trzymajcie sięMoja druga ciocia, co leżała w szpitalu i była w śpiączce, dzisiaj rano zmarła.
Bardzo mi przykro... Moje kondolencjeMoja druga ciocia, co leżała w szpitalu i była w śpiączce, dzisiaj rano zmarła.
Wyrazy współczuciaMoja druga ciocia, co leżała w szpitalu i była w śpiączce, dzisiaj rano zmarła.
Boże jaki świat jest niesprawiedliwy... Tyle gnid chodzi po świecie a dobrych ludzi i dzieci życie nie oszczędzaDziewczyny, jakbyście mogły rozesłać po znajomych zbiórkę na moją Ciocię... Będę wdzięczna. Link do: Walka o życie naszej Ani | Pomagam.pl