• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
My dziś miałyśmy ruskie na obiad❤️ Uwielbiam ruskie ❤️ Robiłam a dziewczyny na bieżąco jadły 😂 Ida trzy wciągnęła 😁 A ja mieszkam na za.upiu i nie dowożą pizzy już do nas😂

Mam tylko plan pracy, a do stycznia muszę oddać dwa rozdziały 🤣 ale ja zawsze wszystko pisze na ostatnio chwilę. Trzeci rozdział praktyczny jak będę pisała, to młody będzie w żłobku, więc będę miała 5 h dziennie na to.
eh te magisterki... pamiętam jak swoją pisałam ;) powinni to wycofać. Sztuka dla sztuki. Nikt nie ma czasu, i są tylko parafrazowaniem innych dzieł autorskich. ZAZWYCZAJ podkreślam :P z całym szacunkiem dla tych, którzy faktycznie coś w swoich pracach napisali odkrywczego ;)

Dziewczyny, a jak sobie radzą Wasze dzieci z BLW? Bo ja jak daje mojej to mam wrażenie, że nic nie zjedzone a wiekszosć na podłodze. Jak dostaje słoiczek to przynajmniej widze ile zjadła. Jak mamy niezmiksowane pokarmy to troche je sama, a troche daje jej do buzi ja... ale nie wiem czy dobrze robie.

reklama
My dziś miałyśmy ruskie na obiad❤️ Uwielbiam ruskie ❤️ Robiłam a dziewczyny na bieżąco jadły 😂 Ida trzy wciągnęła 😁 A ja mieszkam na za.upiu i nie dowożą pizzy już do nas😂
U mnie absurd. Pizzeria którą mam 7 km od siebie odmówiła dowozu bo za daleko, a druga 15 km ode mnie dowiozła mi pizzę za symboliczne 5 zł. I tak się zdobywa Klienta ! Już wolę dać to 5 zł niż wychodzić z domu w taki mróz 😆

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry