Ja pizzeNie rób smaka, bo akurat takie rzeczy to jem. I to dużo hahaha. Uwielbiam pizzę, albo burgera wege z maczka. Mmmm ale bym zjadła![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja pizzeNie rób smaka, bo akurat takie rzeczy to jem. I to dużo hahaha. Uwielbiam pizzę, albo burgera wege z maczka. Mmmm ale bym zjadła![]()
ja jeszcze nie. Czasem daje jej też z talerza swoje danie, ale tak dla spróbowaniaDziewczyny dajecie już maluchom posolone rzeczy ? Głównie chodzi mi o mięcho, nie chcę mi się dwóch mięsnych dan robić![]()
tak, moja jak widzi, że jem kanapke to podchodzi i otwiera buzieU nas zawsze jak sęp siedzi![]()
ja też mam ! okropne to jest !Moja też tak robiła. Ale pocieszam - przeszło jejja to aż ciarki miałam
![]()
brawooo !!!!Zje ruskie pierogi na święta i z mięsemz reszta wszystko zje co będzie chciała w święta
zrobila juz 4 kroczki bez trzymania!!!
eh te magisterki... pamiętam jak swoją pisałamMam tylko plan pracy, a do stycznia muszę oddać dwa rozdziałyale ja zawsze wszystko pisze na ostatnio chwilę. Trzeci rozdział praktyczny jak będę pisała, to młody będzie w żłobku, więc będę miała 5 h dziennie na to.
U mnie absurd. Pizzeria którą mam 7 km od siebie odmówiła dowozu bo za daleko, a druga 15 km ode mnie dowiozła mi pizzę za symboliczne 5 zł. I tak się zdobywa Klienta ! Już wolę dać to 5 zł niż wychodzić z domu w taki mrózMy dziś miałyśmy ruskie na obiadUwielbiam ruskie
Robiłam a dziewczyny na bieżąco jadły
Ida trzy wciągnęła
A ja mieszkam na za.upiu i nie dowożą pizzy już do nas
![]()