rosenberg
Fanka BB :)
Caly czas was czytam@rosenberg mam nadzieję, że wszystko okej i relaksujesz się z rodzinką! Milczysz i milczysz!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Caly czas was czytam@rosenberg mam nadzieję, że wszystko okej i relaksujesz się z rodzinką! Milczysz i milczysz!
Nie martw się, u mnie tez perspektyw brakJezu jak mi się chce wina. Mama mi półtora roku temu przywiozła prosto z Węgier smakowite winko i czeka na mnie, aż skończę karmić. Mam nadzieję że na moje urodziny będę już mogła się napić, bo na sylwestra wątpię, Aleksander ma zupełnie inne plany![]()
Ja wiem że nie weźmie...Nie martw się, u mnie tez perspektyw brakmamy taki pomysł żeby na sylwestra mleko odciągnąć i podać młodemu w butli żebyśmy mogli się napić... Ale nie wiem w ogóle czy on weźmie butle
![]()
ZarabisteOdświeżone![]()
Masakra, nasz wchodzi do szafki pod zlewem i majstruje z wężami z wodąTego się nie spodziewałam![]()
A próbowałaś tej butelki co wygląda jak cycek??Ja wiem że nie weźmie...
Czesc łobuz!! Tu drugi łobuz!!Mały łobuz pozdrawia wszystkie ciocie![]()
Byłam na koloryzacji, wyprostowane po prostu sąZarabistemasz wyprostowane keratynowo czy po prostu takie ładne naturalne?