dwa razy. Teraz już będę robić badania w pierwszym trymestrzeA jak często robicie betę? Ja zrobiłam raz, powtórzyłam za 48h, potem byłam u lekarza, był pęcherzyk z widocznym zarodkiem i kazał przyjść za dwa tygodnie, ale nie robię więcej badań
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
A który masz tydzień? Przepraszam jeśli pisałaś ale mogło mi umknąć
dwa razy. Teraz już będę robić badania w pierwszym trymestrze
6+3. Tyle, ze u nas bije już serduszko.A który masz tydzień? Przepraszam jeśli pisałaś ale mogło mi umknąć![]()
Ewq9
Zazdroszczę
ja mam nadzieję że w przyszły piątek na wizycie też będzie serduszko
jakiś 6 tydzień wtedy będzie
6+3. Tyle, ze u nas bije już serduszko.
Olcia2052
Będzie ciężko wyjścia nie mawytrzymasz![]()

Olcia2052
Przykro mi..tule CięŻegnam się z Wami dziewczyny. U mnie niestety nic nie ma, ciąża się nie zagniezdzila więc czekam na @. Trzymam za Was kciuki i wierzę że bobasy dadzą Wam w lutym duuuuuuuzo radości i miłości ♥ POWODZENIA

Olcia2052
Jestem zaDziewczyny co Wy na to żeby utworzyć grupę na FB. Całkowicie tajną i niewidoczną dla żadnych znajomych. Mam taką grupę z moimi listopadówkami 2014 i do tej pory mamy kontakt. Ja jakoś wolę FB niż to forum...
Olcia2052
WysłałamDziewczyny! Utworzyłam grupę na FB. Na razie tylko ja mogę dodawać nowych członków. Zapraszam. Jeśli ktoś jest chętny to proszę o maila na adres: dotistar@gmail.com z imieniem i nazwiskiem podanym na FB i nickiem z babyboom, to dodam. Nie chcę tu podawać moich prawdziwych danych. Mam nadzieje że to rozumiecie.

reklama
To jest super opcja jak dla mnieJak byłam tu w grupie dwa lata temu, to poprosiłyśmy administratorkę o utworzenie tutaj na forum prywatnej grupy czy wątku. Wtedy nie jest to widoczne dla nikogo z zewnątrz, dostęp mamy tylko my![]()