Sylwia99
Fanka BB :)
Też tak chciałam.. wysłać po prostu zdjęcie i informacje o urodzinach, a tu klops..a my byliśmy dzisiaj bo chce użyć zdjecia do zaproszeń![]()
Dobrze, że się udało.Ja musialam przełożyć na 16 lutego.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak chciałam.. wysłać po prostu zdjęcie i informacje o urodzinach, a tu klops..a my byliśmy dzisiaj bo chce użyć zdjecia do zaproszeń![]()
Dobrze, że się udało.Ja musialam przełożyć na 16 lutego.![]()
Ja chcialam na roczku dac wszystkim, ale niestety się nie udałoTeż tak chciałam.. wysłać po prostu zdjęcie i informacje o urodzinach, a tu klops..
Dobrze, że się udało.![]()
No maja robic bo doatali wszyscy skierowanie. Ale to jeszczw tydzien ;p smieją się ze z nudów chyba zaczną podłogi szczoteczka szorować;pZ tego co kojarzę jak zrobia testy w dzień, kiedy kończy jej się izolacja i będą negatywne to są zwolnieni z kwarantanny
Jak na złość wyszło i u mnie i u CiebieJa chcialam na roczku dac wszystkim, ale niestety się nie udało
A jak sesja przebiegła ?a my byliśmy dzisiaj bo chce użyć zdjecia do zaproszeń![]()
super, bez większego marudzeniaA jak sesja przebiegła ?![]()
No to supersuper, bez większego marudzenia![]()
BiednaJa czuję takie wyczerpanie.. wczoraj narzeczony zabrał Lenę do swojej mamy na parę godzin. Ja w nocy nie mogłam zasnąć. Potem Lena się kręciła. Wstała po 6 chwilę.. czekam tylko, aż po śniadaniu pójdzie spać i ja pójdę.
Dziękuję. Jakoś funkcjonuje, mam nadzieję, że szybko minie. Ja to twarda jestem. Jak naprawdę nie daje rady, to narzeczonego ganiam.Biednawspółczuję, ja też zawsze ledwo żyje jak jestem chora, trochę jak facet
jeszcze z małym dzieckiem to sto razy ciężej... Bo jednak choćby skały srały trzeba się zająć, przewinąć, nakarmic
obyś szybko stanęła na nogi!!