Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój zasypia na noc tylko przy piersi. Potem przenoszę go do łóżeczka. Wczoraj obudził się tylko raz w nocy! Oczywiście nie zamierzam się przyzwyczajać do luksusów- pewnie to jednorazowe. W dzień na drzemkę babcia usypia go w wózku. Nie zaśnie inaczej.Dziewczyny, jak usypiacie dzieci ??
Wczoraj ucieszyłam się z przespanej nocy wiec dzis mialam cała nieprzespana... Tyle z luksusówMój zasypia na noc tylko przy piersi. Potem przenoszę go do łóżeczka. Wczoraj obudził się tylko raz w nocy! Oczywiście nie zamierzam się przyzwyczajać do luksusów- pewnie to jednorazowe. W dzień na drzemkę babcia usypia go w wózku. Nie zaśnie inaczej.
Los bywa przewrotnyWczoraj ucieszyłam się z przespanej nocy wiec dzis mialam cała nieprzespana... Tyle z luksusów
O właśnie o to chodzi ;D ja jak chodze do pracy to bywają dni ze spie po 3-4h. Ale mimo wszystko wykorzystuje czas z młodą na maksa mimo ze padam na twarzLos bywa przewrotnyhanka wie, że rano ide do pracy i od 4.30 juz sie budzi żeby ją przytulać
chodze spac o 23 takze zajebiscie dlugo spie
![]()
No taka rozczulonaNo i super, co to za miną??
Dziewczyny, jak usypiacie dzieci ??
Ja na rączkachNo taka rozczulonaIda zasypia w łóżeczku jak się ją głaszcze po plecach. Ssąc kciuk
![]()
pije mleczko, potem chwile sie obraca z boku na bok i zasypia ale w naszym lozkuNo i super, co to za miną??
Włączamy spokojne piosenki. Leży z nami w łóżku, przytula się, albo kręci po łóżku. W końcu pada i przenosimy do łóżeczka.No i super, co to za miną??