justynama2
Zaciekawiona BB
Ja też miałam niskie 100/60. Ale przez te przepływy teraz muszę brać leki bo mi zaczęło skakać tydzień temu. :/Ciśnienie ja mam z natury zawsze niskie badz ksiazkowe. Nigdy problemow z nadciśnieniem nie mialam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też miałam niskie 100/60. Ale przez te przepływy teraz muszę brać leki bo mi zaczęło skakać tydzień temu. :/Ciśnienie ja mam z natury zawsze niskie badz ksiazkowe. Nigdy problemow z nadciśnieniem nie mialam![]()
Ja też miałam niskie 100/60. Ale przez te przepływy teraz muszę brać leki bo mi zaczęło skakać tydzień temu. :/
Ja mam 28+6 i 8 na plusie. Gdzie to jeszcze do koncaU mnie 28+4 i 11,5kg... coś czuję że 16 to min będziewcześniej też sobie nie wyobrażałam żebym miała rodzić sama ale teraz mam takie podejście, że najważniejszy jest mały i jak się uda z partnerem to super a jak nie to trudno
![]()
No ja z synem miałam plus 20 kg ale wtedy szybko je zgubiłamJa mam 8 na plusie! A tu jeszcze niecałe 3 miechy!! xD syna urodziłam z 8 na plusie
No zrzucimy mam nadzieję i tym razem!No ja z synem miałam plus 20 kg ale wtedy szybko je zgubiłam![]()
Mam nadzieje ☺ bo moje siostry po drugiej ciąży miały problem wrócić do swojej wagi.No zrzucimy mam nadzieję i tym razem!ja po porodzie wszystko straciłam. Potem jak przestałam karmić to znowu trochę przybralam, a potem znów straciłam
dziś miałam krzywa cukrowa fuuuuuj bleh
Będzie dobrze!Dziewczyny u mnie wynik pozytywny na wirusa. Obecnie 31tc. Trochę się denerwuje jak to będzie wyglądało ale czas pokaże. Dzisiaj lapaly duszności ale w dzień jest ok. Izolacje mamy do 12 grudnia także trzymajcie kciuki.... Tyle dobrego z tej całej sytuacji że przestajemy się izolować z mężem i zaczynamy funkcjonować razem.
Trzymam za Was kciuki żebyście szybko doszli do siebie i co najważniejsze bez żadnych powikłań, dużo zdrówka ❤ ☺Dziewczyny u mnie wynik pozytywny na wirusa. Obecnie 31tc. Trochę się denerwuje jak to będzie wyglądało ale czas pokaże. Dzisiaj lapaly duszności ale w dzień jest ok. Izolacje mamy do 12 grudnia także trzymajcie kciuki.... Tyle dobrego z tej całej sytuacji że przestajemy się izolować z mężem i zaczynamy funkcjonować razem.