Moja siostra urodzila 10go 12 nastego wyszla juz po cc. Teraz szybko wypuszczajaNo mojej siostrze np poszły dwie paczki, bo mała dużo kupki robiła. A po porodzie SN była kilka dni.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja siostra urodzila 10go 12 nastego wyszla juz po cc. Teraz szybko wypuszczajaNo mojej siostrze np poszły dwie paczki, bo mała dużo kupki robiła. A po porodzie SN była kilka dni.
Siostra w tamtym roku rodziła w kwietniu. Była chyba 3 dni o ile dobrze pamiętamMoja siostra urodzila 10go 12 nastego wyszla juz po cc. Teraz szybko wypuszczają.
Ile u Was takie badanie kosztujeJak to lekarz stwierdził, że jest to pół 3d, bo łożysko przy główce przeszkadzało![]()
Pewnie zależy od szpitala, u mnie trzeba miec. Musisz sie dowiedziec w swoim szpitaluJa gdzies czytalam ze warto wziac swoje ale generalnie powinni miec w szpitalu... czy to jakies przeterminowane informacje?![]()
4d 300zlIle u Was takie badanie kosztuje
Ja wezme 2paczki maleSiostra mi mówiła, że najlepiej małą paczkę pampersów i dodatkowo jeszcze parę z nowej.![]()
Nie zawsze tak szybko wypuszczaja wiem bo juz 3 cc bede miala typowo 3doby na 4dzien wypuszczaja jak wszystko ok jest...zalezy od szpitalaSiostra w tamtym roku rodziła w kwietniu. Była chyba 3 dni o ile dobrze pamiętam![]()