Tak, a cos w tym złego jest? Nie można??? Ja to śpię nawet trochs na brzuchu.. Mnie najgorzej w nocy budzi skurcz nogi jak sie przewracam w lozkuHej dziewczyny. Czy budzicie sie czasami w nocy na plecach ?
reklama
Monik93
Fanka BB :)
No słyszałam ze najmniej korzystną pozycja jest spanie na plecach. Najlepiej na lewym boku . Ale to wrecz niewykonalne sie nie przekręcić w nocy na plecy.Tak, a cos w tym złego jest? Nie można??? Ja to śpię nawet trochs na brzuchu.. Mnie najgorzej w nocy budzi skurcz nogi jak sie przewracam w lozkudzisiaj to myslalam ze umre z bólu
Oj, a magnez bierzesz ?
tak, ale przewracam sie wtedy na bok i zasypiam spokojnieHej dziewczyny. Czy budzicie sie czasami w nocy na plecach ?
marta18691
Ja to na plecach spie bo na brzuchu nie odwazylabym sie czasami na bokuTak, a cos w tym złego jest? Nie można??? Ja to śpię nawet trochs na brzuchu.. Mnie najgorzej w nocy budzi skurcz nogi jak sie przewracam w lozkudzisiaj to myslalam ze umre z bólu
Ja się raczej w ogóle w nocy nie budzę - albo śpię jak zabita, że nawet ostatnio na siku nie wstaję albo całą noc zasnąć nie mogę. Co do pleców to raczej wątpię, żebym w ogóle spała na plecach, bo ja tylko na boku zasnę, więc albo jeden albo drugi boczek (tak wiem - lewy lepszy, ale ja śpię na obu zamiennie)Hej dziewczyny. Czy budzicie sie czasami w nocy na plecach ?
Nie no calkowicie na brzuchu nie śpięJa to na plecach spie bo na brzuchu nie odwazylabym sie czasami na boku
tutaj fajny artykuł o tym od mamy ginekolog:
Pozycja do spania w ciąży - czy ma znaczenie? - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
Bardzo dużo jest w internecie treści, które straszą kobiety w ciąży. „W ciąży powinnaś spać na lewym boku – inaczej możesz zabić swoje dziecko” – brzmi strasznie! Ale takimi prawami rządzi się internet – czym bardziej kontrowersyjny (lub wręcz agresywny) nagłówek – tym więcej kliknięć strony...
mamaginekolog.pl
Ja akurat lubie bardziej prawy bokNo słyszałam ze najmniej korzystną pozycja jest spanie na plecach. Najlepiej na lewym boku . Ale to wrecz niewykonalne sie nie przekręcić w nocy na plecy.
Oj, a magnez bierzesz ?
marta18691
Ja tez lewy dupa do mezaNie no calkowicie na brzuchu nie śpiętak pol na pol
ale staram sie na boku. Nie lubię spac na lewyn boku wole prawy
![]()
reklama
marta18691
No tak kazdy inaczejJa się raczej w ogóle w nocy nie budzę - albo śpię jak zabita, że nawet ostatnio na siku nie wstaję albo całą noc zasnąć nie mogę. Co do pleców to raczej wątpię, żebym w ogóle spała na plecach, bo ja tylko na boku zasnę, więc albo jeden albo drugi boczek (tak wiem - lewy lepszy, ale ja śpię na obu zamiennie)![]()