NieźleMoja hania co wyrabia w brzuchu to poezja. Chce mi zebra połamać.... Normalnie mnie boli!! Ostatnio lezalam na kanapie a maz siedział na dywanie i opierał glowa o mój brzuch i byl w szoku bo normalnie go kopała po głowiecorka mu poprostu glupie pomysly z głowy chciala wybic
hahaha
reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
Bo w moim wieku 40+ łatwiej/ częściej dochodzi do poronień i innych komplikacji... niestety.PlasamJa ostatnio też coraz więcej czasu w łóżku spędzam, już tak mi się nie chce jak wcześniej, brzuch coraz częściej boli albo się napina, zmęczenie bez powodu, widać takie uroki końcówki, ale już niedługo
Cieszmy się, że wszystko w miarę ok - ja się dziś dowiedziałam, że koleżanka siostry poroniła po covidzie
Licho wie, czy to przez wirusa, bo była we wczesnej ciąży, ale i tak smutno, bo swoje lata już mają i bardzo chcieli mieć drugie dziecko.
DziękujęA Tobie nie poddawania się i mimo wszystko radosnych świąt!
![]()
Powodzenia na zakupach jutro!
marta18691
A To Ty masz 40latek?Bo w moim wieku 40+ łatwiej/ częściej dochodzi do poronień i innych komplikacji... niestety.
Powodzenia na zakupach jutro!![]()
kwiatek250
Tak. Niedługo 41... stąd tak ciężko mi z tymi ciążami. Wiek w moim przypadku zrobił swoje (choć znam 40tki, które książkowo przechodziły ciąże, ale ja jestem i stara i do tego jakaś trefna).A To Ty masz 40latek?
Zawsze marzyłam o dwójce dzieci, a po tej drugiej ciąży, to już wiem, że dziecko, jeśli się urodzi, będzie jedynakiem. Trudno, takie życie
marta18691
No ale najwazniejsze zebys miala to1 upragnione ❤❤❤Tak. Niedługo 41... stąd tak ciężko mi z tymi ciążami. Wiek w moim przypadku zrobił swoje (choć znam 40tki, które książkowo przechodziły ciąże, ale ja jestem i stara i do tego jakaś trefna).
Zawsze marzyłam o dwójce dzieci, a po tej drugiej ciąży, to już wiem, że dziecko, jeśli się urodzi, będzie jedynakiem. Trudno, takie życie.
Ewq9
Kurde, u mnie to samo [emoji1] spokojny chłopiec, przekręca się tylko, przesuwa w brzuchu, od czasu do czasu mocniej kopnie ale do zniesienia [emoji16] A w nocy spokój [emoji38] spałabym całą noc, gdyby nie to że się budzę do łazienki raz w nocy, po czym jak się położę to trochę się porusza i śpimy dalej [emoji16][emoji16]
Nieźle [emoji23] Bokserka wam rośnie [emoji23] Mój to taki grzeczniutki, że aż miło jak podskakuje, jeden raz mnie tylko zabolało, ale to też nie tak, żebym narzekała - oby taki grzeczny pozostałA w nocy to w ogóle jakbym dziecka w brzuchu nie miała [emoji23]
kwiatek250
Z każdym tygodniem zaczyna być to coraz bardziej realneNo ale najwazniejsze zebys miala to1 upragnione ❤❤❤
marta18691
No dokladnie ja juz 3dziecko przed urodzinami moimi urodze 5luty cesarka a 26 lutego 31urodziny mamZ każdym tygodniem zaczyna być to coraz bardziej realne.
kwiatek250
Twoje dzieci mają fajnie mając taką młodą mamęNo dokladnie ja juz 3dziecko przed urodzinami moimi urodze 5luty cesarka a 26 lutego 31urodziny mam![]()
Swoją drogą, ja mam termin na tydzień po moich urodzinach, ale nie oszukujmy się jak do lutego wytrzymam to będzie cud, więc też raczej jako 40 tka urodzę❤
reklama
Dziewczyny Was też tak bolą zebra od brzucha? Ja się czuje jak jakas obita, biustonosz uwiera za każdym razem jak go założę, i już ciężko wziąć pełen oddech bo mam wrażenie że wszystko mi się gniecie pod żebrami
zebra bolą, skóra boli jak przy jakiś dobrych zakwasach.