Sylwia99
Fanka BB :)
No ja przyjechałam w sumie jakoś o 8:40, a laboratorium od 7Noo ludzie sa okropni. Moj lekarz mowi ze na morfologie nie musze isc na czczo ale jakby pytali to żebym mowila że jestemtakze ide kolo 10 i juz mniej ludzi jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja przyjechałam w sumie jakoś o 8:40, a laboratorium od 7Noo ludzie sa okropni. Moj lekarz mowi ze na morfologie nie musze isc na czczo ale jakby pytali to żebym mowila że jestemtakze ide kolo 10 i juz mniej ludzi jest
No tak jak ja na krzywa cukrowa szlam to bez kolejki a nie bede sie tlumaczyc sie kazdemu ze ide... Ludzie tylko patrza ze ja wchodze sobie bez kolejki to juz krzywe twarze robiaNo i ja ale dłużej jak stoję to już nogi mi puchną i ciężko miale dziecko wpuścili z rodzicami jak panie wyszły i zobaczyły, że rodzice z dzieckiem są, znaczy dziewczynka to z 7 lat miała na bank, jak nie więcej
![]()
Ja tylko juz odliczam te dni ❤Najważniejsze to się dogadać, upewnić, że ma się takie same, bądź podobne priorytety w życiu i znaleźć w tym balans. I czas dla dziecka, relacje i ciepło rodzinne są ważne, jak również pieniądze na dobre życie, wakacje i dodatkowe zajęcia
. Jeśli sobie dobrze zorganizujemy nasze rodziny, to przy odrobinie szczęścia, da się to tak zrobić, że jest czas na ciepło rodzinne i zabawę i na pracę plus obowiązki
. Fajnie, że już rozmawiacie o tym co będzie jak maluchy będą na świecie❤.
No na krzywą to bez kolejkiNo tak jak ja na krzywa cukrowa szlam to bez kolejki a nie bede sie tlumaczyc sie kazdemu ze ide... Ludzie tylko patrza ze ja wchodze sobie bez kolejki to juz krzywe twarze robia![]()
Wczoraj miałam gorszy nastrój bez wyraźnego powodu, ale generalnie jestem w miarę stabilna emocjonalnieZostało nam miesiąc do porodu ;o i powiem wam szczerze ze im bliżej porodu tym jestem bardziej przerażona...i nastroje zmieniają się jak w kalejdoskopie... od śmiechu po placz ;D przeraża mnie wizja porodu bez osoby towarzyszącej tymbardziej ze to 1 ciaza... tez tak macie ?
Ja to wiem juz 3raz szlam w swoim zyciu ale Ci inni ludzie nie wiedzieli ze szlam a kazdemu nie bede aie tlumaczycNo na krzywą to bez kolejkimi Pan sam mówił co był w kolejce ze swoją mamą, że ja bez kolejki na krzywą
![]()
Akurat placz jakos mi nie wychodzi ale bardziej zloszcze sieZostało nam miesiąc do porodu ;o i powiem wam szczerze ze im bliżej porodu tym jestem bardziej przerażona...i nastroje zmieniają się jak w kalejdoskopie... od śmiechu po placz ;D przeraża mnie wizja porodu bez osoby towarzyszącej tymbardziej ze to 1 ciaza... tez tak macie ?
Moja pierwsza ciąża też, ale czuję jakiś spokój o dziwoZostało nam miesiąc do porodu ;o i powiem wam szczerze ze im bliżej porodu tym jestem bardziej przerażona...i nastroje zmieniają się jak w kalejdoskopie... od śmiechu po placz ;D przeraża mnie wizja porodu bez osoby towarzyszącej tymbardziej ze to 1 ciaza... tez tak macie ?
ja ostatnio dwa wieczory z rzędu płakałam bez powoduAkurat placz jakos mi nie wychodzi ale bardziej zloszcze siehaha a mi 24dni zostaly