Bole podbrzusza mnie juz mecza w sumie 1.5 tygodnia ale były to dość lekkie bole. Z czego na wizycie u doktor usłyszałam " jak mijają to sie nic nie dzieje " ;D jakbym sama tego nie wiedziala haha..... Ale dzisiaj ten bol byl duzo duzo mocniejszy. I w sumie w pewnym momencie to sama nie wiedziałam czy to macica czy jelita czy co sie dzieje ;D No ale po 3.5h przeszlo takze odpuściłam i poszłam spać;pNo to by moglo sie dziac bo co to 9dni [emoji16]
reklama
U mnie wczoraj padal snieg, w nocy snieg wiec jest mega bialoPatrze na prognoze pogody na luty i masakra jakie mrozy!!!![]()
Ewq9
Fanka BB :)
Mi lekarz mówił żeby wziąć nospę i iść właśnie pod prysznic i polewać brzuch ciepłą wodą. Jeśli to przepowiadające to przejdą
No nic, czekamy. Moze juz sie cos dzieje a mozr silne przepowiadajace. Pamietaj ze przepowiadajace ponoc przechodza jak wezmiesz cieply prysznic. [emoji8]
U mnie tak nasypało zaspy!!! Ja dla malej tez cienkiego misia tylko mam.U mnie wczoraj padal snieg, w nocy snieg wiec jest mega bialoa ja mam tylko przygotowany polarowy kombinezon dla małej;p

Ewq9
Fanka BB :)
Ja jak wychodziłam ze szpitala to było -2 stopnie i śnieg. Ubrałam małego w śpiochy, do tego taki średni grubościowo kombinezonik, czapkę grubszą i przykryłam go grubym kocykiem [emoji846]
U mnie tak nasypało zaspy!!! Ja dla malej tez cienkiego misia tylko mam. [emoji23]
Miało nie być zimy w tym roku;D nie szykowałam się na takie sniegi a tu proszę;p i to akurat w lutym.U mnie tak nasypało zaspy!!! Ja dla malej tez cienkiego misia tylko mam.![]()
Ja właśnie nawet nie mam grubszek czapki tylko cienka bawełnianaJa jak wychodziłam ze szpitala to było -2 stopnie i śnieg. Ubrałam małego w śpiochy, do tego taki średni grubościowo kombinezonik, czapkę grubszą i przykryłam go grubym kocykiem [emoji846]

reklama
Ja niby już morfologię dość dawno miałam w porządku, ale wciąż biorę raz dziennie żelazo, za tydzień robię ostatnie badania to zobaczymy, czy jakiś zapas jestJa wlasnie w poniedziałek poprosze o zelazo. Bo po porodzie mi strasznie spadla morfologia Bo mialam duze krwawienie i sie troche boje