Ale z Ciebie dobra mamaJa teraz mam motywacje, zeby do soboty nie urodzicrobimy dls corki imprezke w sobote na 5 urodziny takze ciezka organizacja
nie wiem jak dam rade

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale z Ciebie dobra mamaJa teraz mam motywacje, zeby do soboty nie urodzicrobimy dls corki imprezke w sobote na 5 urodziny takze ciezka organizacja
nie wiem jak dam rade
Ja też czekałam około tygodnia na wynik.około tygodnia![]()
Ja miałam pobierane w czwartek koło 20:00 i w niedzielę po 14:00 był wynikIle czekalyscie na wynik wymazu gbs?
Nie mam wyboruAle z Ciebie dobra mama![]()
Ja w czwartek zaniosłam, a w sobotę miałam wynik koło południa na internecieNo tak zadyszka zawsze jest juz w koncowce to juz wogole[emoji16]
Ja w czwartek zaniosłam, a w sobotę miałam wynik koło południa na internecie![]()
to chyba zależy od laboratoriumTo zawyczaj szybciej jest a tu gdzie 2 tyg tydzien pisza
Ile czekalyscie na wynik wymazu gbs?
Ile czekalyscie na wynik wymazu gbs?