reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja wlasnie zmieniam przed karmieniem ale mala jednak troche je w nocy i pieluchy sa pelne 🙄 moze jak zacznie dluzej przesypiac to uda sie bez przewijania 🤗

reklama
Sypia ladnie, usypiam ja kolo 21 i zazwyczaj sama wtedy zasypiam 🤦‍♀️ Pozniej pobudka miedzy 1-2, pozniej kolo 3-4 i nastepna juz o poranku 6-7. Cwaniara zawsze budzi sie jak tylko probuje sie wymknac z lozka 😬 z rana tylko sie rusze i oczy jak 5zl 🙄 zawsze mnie oszuka bo wyglada jakby spala glebokim snem 😬

A jeszcze zabawne bo zaczela do mnie przypelzac 🤣 my spimy razem w lozku i po karmieniu ja odsuwam zeby 1. umiala zasnac sama, 2. oczywiscie miec wygodne miejsce do spania 🧐 a ten cwaniaczrk w nocy chyba odpycha sie rekami i przypelza do cycusia 😁 dupka za ciezka ale tlów przy mamie 🤣 tu np. widac ile przepełzała mala glizda 😅 spala na kocyku 😁

Załączniki

• 5C3FD89B-5BCB-42AD-A6B3-24B089715CBE.jpeg
    5C3FD89B-5BCB-42AD-A6B3-24B089715CBE.jpeg
    69,4 KB · Wyświetleń: 96
A jeszcze zabawne bo zaczela do mnie przypelzac 🤣 my spimy razem w lozku i po karmieniu ja odsuwam zeby 1. umiala zasnac sama, 2. oczywiscie miec wygodne miejsce do spania 🧐 a ten cwaniaczrk w nocy chyba odpycha sie rekami i przypelza do cycusia 😁 dupka za ciezka ale tlów przy mamie 🤣 tu np. widac ile przepełzała mala glizda 😅 spala na kocyku 😁
Aa spi z wami w lozku? :) ja mam dostawke w sypialni ale odłączana od łóżka zeby spala sama, bo za 3 miesiace chce ja juz przenieść do innego pokoju 😁😁

Aa spi z wami w lozku? :) ja mam dostawke w sypialni ale odłączana od łóżka zeby spala sama, bo za 3 miesiace chce ja juz przenieść do innego pokoju 😁😁
Nooo niestety 😞 po szpitalu w ogole nie chciala sie dac wlozyc do lozeczka, od razu byl ryk. A ze pierwsze tygodnie byly naprawde ciezkie, duzo plakala nam.. to jej odpuscilam no i teraz mam 🤦‍♀️ Tez mamy wlasnie dostawke superowa. Od paru dni zlspalismy jakis normalny rytm z nia wiec po swietach pewnie zaczne na nowo z lozeczkiem - jakies dobre rady???

Moja też tak potrafi się przemieszczać 😂

Nooo niestety 😞 po szpitalu w ogole nie chciala sie dac wlozyc do lozeczka, od razu byl ryk. A ze pierwsze tygodnie byly naprawde ciezkie, duzo plakala nam.. to jej odpuscilam no i teraz mam 🤦‍♀️ Tez mamy wlasnie dostawke superowa. Od paru dni zlspalismy jakis normalny rytm z nia wiec po swietach pewnie zaczne na nowo z lozeczkiem - jakies dobre rady???
Nie jestem dobrym doradca 😂moja 5 latka od 2 tygodni dopiero spi w swoin pokoju😂😂

reklama
A dziewczyny co im dzieci tak ladnie noce przesypiaja - jak sie zmbombią to nie zmieniacie pieluchy?
Ja zmieniam przed jedzeniem. Idzie spać koło 22, budzi się koło 2, potem koło 6,7 na jedzonko. A co jest najlepsze, nie wiem jak ja to zrobiłam ale nauczyłam ją że jak idziemy do sypialni to z łóżeczka już jej nie ruszam, nie noszę, ona się tam jeszcze sama kręci i zasypia, jedynie co to jej smoczek wkładam jak wypadnie. Ale śpi w dostawcę przy łóżku więc nawet wstawać nie muszę 😁

Do góry