marta18691
Fanka BB :)
Tak no i tylko miesiac karmilam wiec moze po tych 3 miesiacach sie pojawia byłas na kontroli?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak no i tylko miesiac karmilam wiec moze po tych 3 miesiacach sie pojawia byłas na kontroli?
Ja też jeszcze nie miałam, a minęło już 10 tygodniIle z was dostało okres ja czekam caly czas na ten okres![]()
U mnie już wchodzi 11 tydzień od porodu i dalej nic, ale karmie tylko piersią, a wtedy nawet przez cały okres karmienia miesiączka może sie nie pojawić i mam nadzieję, że tak będzieIle z was dostało okres ja czekam caly czas na ten okres![]()
Hejka!Cześć, byłam na grupie marcowej ale tak naprawdę z lutego. Urodzilam wcześniaka 12.02 lekko ponad 2049 g 36 tc. Mogę czasami coś do Was napisać?
Mamy mniej więcej rowiesnikow a marcowe mamy dopiero beda przechodzić oto co ja przechodzę z moi m szkrabem
Mam takie pytanie do Was jak ukoić placz dziecka które płacze coraz glosniej robi się czerwone aż sine i przestać nie chce. Widzę że jest sporadycznie ale zasnąć nie może o conchodzi?
Dodam, że to moje pierwsze dziecko i zapewne ostatnie dla te o nie mam takiego doświadczenia jak niektóre z Was![]()
U mnie jak zaczyna płakać to pomaga jak biorę na ręce w pionie. Wtedy wszystko mijaCześć, byłam na grupie marcowej ale tak naprawdę z lutego. Urodzilam wcześniaka 12.02 lekko ponad 2049 g 36 tc. Mogę czasami coś do Was napisać?
Mamy mniej więcej rowiesnikow a marcowe mamy dopiero beda przechodzić oto co ja przechodzę z moi m szkrabem
Mam takie pytanie do Was jak ukoić placz dziecka które płacze coraz glosniej robi się czerwone aż sine i przestać nie chce. Widzę że jest sporadycznie ale zasnąć nie może o conchodzi?
Dodam, że to moje pierwsze dziecko i zapewne ostatnie dla te o nie mam takiego doświadczenia jak niektóre z Was![]()
A to się trzyma samo na piersi?Dziewczyny kupiłam kolektor pokarmu tzw. magiczny kubeczek i jestem zachwycona. Więc jak któraś z was się zastanawia czy kupić to na prawdę polecam. Ja żałuję że tak późno się zdecydowałam kupićW końcu jak karmie to nie zalewam mlekiem ubrań. I nie muszę ciągle wymieniać tych wkładek które po każdym karmieniu musiałam zmieniać. Podczas karmienia zbiera mi się do kubeczka około 30-50ml. Więc przelewam do woreczków i zamrażani.
raczej cesarzHejka!
Jak ma na imię Twoja księżniczka?Czy może książe?
Spróbuj mocno zawinąć w jakiś otulacz albo kocyk tak żeby miała ciasno i ciepło i włączyć z YouTube white noise, może pomoże jeśli jest to taki wieczorny płacz. Sprawdź też czy przypadkiem mała nie jest w ciągu dnia przebodzcowana bo często dlatego dzieci placza i są marudne. U nas młody tak działa, jak za dużo mu zafundujemy w ciągu dnia to potem jest marudny na wieczor.
Tak, delikatnie się zasysa i trzyma się bez problemu. Ja karmie na leżąco wiec muszę sobie czasami w trakcie karmienia poprawić żeby się lepiej trzymało. Ale ogólnie jest superA to się trzyma samo na piersi?![]()