G
gość _199
Gość
Rodzina wielodzietna???![]()

My dzisiaj byliśmy na pogrzebie, młody poznał cała rodzinę od tatusia, wszyscy byli zachwyceni małym. Chociaż on im trochę humor poprawił.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rodzina wielodzietna???![]()
tak, u nas to samoMoja to wgl paluchy pcha tam z tyłu, ma coś twarde, ale to nie ząb i pcha te palce tam i gryzie. Albo moją rękę zabiera i gryzie palca.![]()
Trzeba to przetrwać, niestety.tak, u nas to samo![]()
Ja jak robilam starszej to zawsze na maśle. Teraz gotowceUżywacie oleju do warzyw i owoców które podajecie dzieciaczkom?
jeżeli tak to jaki?
U mnie też nic nie widac a tak robi. Wczoraj gryzła talerz....tak, u nas to samo![]()
Ja miesiączki mialam co 38 dni takze az tak mi nie przeszkadzałyBez przesady
My dzisiaj byliśmy na pogrzebie, młody poznał cała rodzinę od tatusia, wszyscy byli zachwyceni małym. Chociaż on im trochę humor poprawił.
Ja co 23Ja miesiączki mialam co 38 dni takze az tak mi nie przeszkadzały![]()
To też dziwne jak rok czasu okresu nie ma sięJa co 23kiedyś nie miałam okresu rok czasu, piękna sprawa
![]()