reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja bym chciala taki rytm, ale u nas nie ma opcji by jakikolwiek dzień wyglądał tak samo. Dzisiaj np. w ogóle nie dostał niczego do jedzenia poza cyckiem. Jestem okropną matką 😔
Spokojnie. U mnie mlpda teraz 4 dni nie dostawala nic poza mlekiem bo byliśmy nad morzem i poprostu mi się nie chciało. I nie bylo na to czasu ;p ale juz wrocilismy do domu i chce zacząć jq przyzwyczajać do zupek itp

Spokojnie. U mnie mlpda teraz 4 dni nie dostawala nic poza mlekiem bo byliśmy nad morzem i poprostu mi się nie chciało. I nie bylo na to czasu ;p ale juz wrocilismy do domu i chce zacząć jq przyzwyczajać do zupek itp
Ja też od wtorku dopiero systematycznie podaje. 😂 Brakuje mi cierpliwości jakos do tego karmienia, ale wiem że musi się uczyć. Takze wzielam się w garść 😂

Ja też od wtorku dopiero systematycznie podaje. 😂 Brakuje mi cierpliwości jakos do tego karmienia, ale wiem że musi się uczyć. Takze wzielam się w garść 😂
Otóż to. Czas zgarnąć tylek do galopu zeby się towarzystwo nauczyło;p bo ja jiz czekam na etap az mloda bedzie jadla wszystko to co my:D dlatego od jutra dzialam ;p

Ja bym chciala taki rytm, ale u nas nie ma opcji by jakikolwiek dzień wyglądał tak samo. Dzisiaj np. w ogóle nie dostał niczego do jedzenia poza cyckiem. Jestem okropną matką 😔
Ja czekam aż siądzie sam żeby zacząć blw. A teraz to czasami mu coś dam na spróbowanie łyżeczka

reklama
ja odpuszczam blw. za bardzo brzydzi mnie brud i syf, wole go kaarmić lyzeczką i co chwile wycierać ;D
Ja bardziej na to blw stawiam że względu na młodego, papki mu nie przechodzą jakoś specjalnie, a kawałki już tak i sobie ciumka i gryzie. No ale póki nie mogę go posadzić to lipa... Jeszcze będę rozmawiać z fizjo pod koniec sierpnia

Do góry