Jeden dzień inhalacje i mloda dzis prawie bez kataru. Za to co ugryzie zabawke to placz. Dlatego obejrzałam dziasla. A tam vhyba niedaleko nam do intruza w buzi ;P i tak właśnie to łącze z tym nieszczęsnym katareMój też miał katar trochę zanim wyszły dolne jedynki obie. właśnie wtedy jak była taka kropka na dziąsle czy kreseczka już nie pamiętam. Ale katar przeszedł sszubko po inhalacjach a od kreski jeszcze długo do zęba było. A kreska była tylko jedna, a obie jedynki dolne wyszły
reklama
marta18691
Fanka BB :)
No i masz winowajcęJeden dzień inhalacje i mloda dzis prawie bez kataru. Za to co ugryzie zabawke to placz. Dlatego obejrzałam dziasla. A tam vhyba niedaleko nam do intruza w buzi ;P i tak właśnie to łącze z tym nieszczęsnym katare

sandra0777
Podobno przy gornych jest zawsze katarJeden dzień inhalacje i mloda dzis prawie bez kataru. Za to co ugryzie zabawke to placz. Dlatego obejrzałam dziasla. A tam vhyba niedaleko nam do intruza w buzi ;P i tak właśnie to łącze z tym nieszczęsnym katare
zgredzus
Ale tęsknię za gondola [emoji24]
Zrobiło się okienko bez ulewy!! Szybkie karmienie, hyc do wózka i biegniemy po zakupy [emoji85] może zdążę Zanim znowu się rozleje [emoji3061]
Ja też czekam na okienko jak nie będzie padaćZrobiło się okienko bez ulewy!! Szybkie karmienie, hyc do wózka i biegniemy po zakupymoże zdążę Zanim znowu się rozleje
![]()

G
gość _199
Gość
Ja czekam u dentysty. Boje się bardziej niż przed cesarka 

rosenberg
Hanka jakaś taka zaspanaWyszłam z dziewczynami![]()
reklama
G
gość _199
Gość