Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak to jest temat tabu . Jestem fryzjerem i rozmawiając z innymi kobietami okazało się ze jest bardzo dużo kobiet które przeszły przez to i wszystkie które to doświadczyły nie mówią o tym . Czemu ? Bo czuja ze to ich wina , ze to one są temu winne i nie chcą żeby inni tak patrzyli. Ja tez tak miałam.Mocno przytulammówienie o stracie dziecka jest czasem takim tematem tabu.. ale jeśli uda nam się otworzyć na niego i spojrzeć szerzej to okazuje się że spotkało to tyle par.. że jest taką ogromnie przykrą " normą" .
Ja tez 95Hehe nie, 8 to moja szczęśliwa liczbajestem rocznik 95
![]()
Tak dokładnie ! My po jakims czasie nawet znajomym powiedzieliśmy i było tylko " no wiemy, my też ".Tak to jest temat tabu . Jestem fryzjerem i rozmawiając z innymi kobietami okazało się ze jest bardzo dużo kobiet które przeszły przez to i wszystkie które to doświadczyły nie mówią o tym . Czemu ? Bo czuja ze to ich wina , ze to one są temu winne i nie chcą żeby inni tak patrzyli. Ja tez tak miałam.
u nas jak dziewczynka to Michalina. dla chłopca nie mamy wybranego chociaż mi się podobają Bruno, Bastek, Staś, Witek.U mnie jest Milenka, będzie Martynka a jak stary da to trzecia będzie Marcelina![]()
Twoja mama to SkarbJa też jestem przerażona. W poprzedniej ciąży (też straconej, w 7tc) chwaliłam się całemu światu jak tylko test wyszedł pozytywny. Było mega ciężko później tłumaczyć co i jak, ale z drugiej strony mama jak się dowiedziała i jeszcze usłyszała że każą mi tydzień chodzić z martwym dzidziolem i czekać aż się samo zacznie to przyjechała razem z moim bratem i jego żoną żeby mnie wesprzeć... To było mega super, zwłaszcza że mają do nas 300km a tu następnego dnia już byli.
Teraz z jednej strony już też wszystkim bym się chwaliła, ale coś mnie powstrzymuje... Nawet moja mama nie wie, a ona zawsze wiedziała o wszystkim
Jeśli będzie chłopak to my jesteśmy w czarnej dupie bo mi się żadne imie nie widziu nas jak dziewczynka to Michalina. dla chłopca nie mamy wybranego chociaż mi się podobają Bruno, Bastek, Staś, Witek.
ŚwiętokrzyskieA skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska![]()
No to u nas chłopak to Leon ale to będzie dziewczynka wiec RozaliaJeśli będzie chłopak to my jesteśmy w czarnej dupie bo mi się żadne imie nie widzi![]()