agu77
Fanka BB :)
A nie jest tak, ze jak beta dobija 10 000 to zwalnia?Witam nowe mamusie, fajnie że jest nas coraz więcej
Moja radość niestety nie trwała długo.. rano powtórzyłam betę w czwartek 91766,3 a dziś 120521,1czyli przyrost marny...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie jest tak, ze jak beta dobija 10 000 to zwalnia?Witam nowe mamusie, fajnie że jest nas coraz więcej
Moja radość niestety nie trwała długo.. rano powtórzyłam betę w czwartek 91766,3 a dziś 120521,1czyli przyrost marny...
jest ale tylko 31% a powinno być minimum 66%Bafinka, ale jest przyrost.. Głowa do góry kochana. Chyba jakby nie było w ogóle to mogłabyś się martwić. Ja w żadnej ciąży nie robiłam bety i w tej nie zamierzam..
Nie martw się, przy takich wartościach już się nie opiera na becie, tylko na USG. Ale rozumiem, sama się stresuję, trzymam kciuki żeby wszystko było u nas dobrze!!Witam nowe mamusie, fajnie że jest nas coraz więcej
Ja nie wiem czy na takim etapie te przyrosty sie powinno liczyc. Ja w poprzedniej ciazy mialam w jeden dzien 78 tys za piec dni 88 tys, pisalam do mojego lekarza przerazona a on mi odpisal ze wszystko jest ok i beta na tym etapie zwalnie. Mam prawie roczna corke z tej ciazy. Wiadomo ze nigdy nic nie wiadomo ale jak dla mnie ta beta jest okjest ale tylko 31% a powinno być minimum 66%
Cała ta ciąża jest niezgodna ze sobą .. fasolka 2 tyg za mała od om beta pierwsza za duża o 2 tyg a teraz jeszcze ten znikomy przyrost.... Wczoraj niby serduszko było ale biło też wolno 128 ... Wyjechaliśmy własnie na wakacje ale ten urlop raczej nie będzie najszczęśliwszy...
no właśnie szukałam w necie od jakiej ilości beta wolniej rośnie i nie mogłam znaleźć info tylko że po 10 TC.. ale kalkulator mówi że beta nie prawidłowabeta powyżej 12 tysięcy potrzebuje około 96 godzin żeby się podwoic więc wydaje mi się że przyrost jest ok.
Jestem w pierwszej ciąży, badań jeszcze nie miałam zleconych wiec nie wiem nicA jak u Was z cukrem? Ja w ostatniej ciąży miałam cukrzycę ciążowa. Zdecydowałam się już teraz przejść na dietę cukrzycowa, bo myśle że na bank w tej ciąży też będzie. Na czczo cukier miałam po ciąży 96, a norma bez ciąży do 99więc tak już dietka wjechała
Popieram dziewczyny. Przy takich wartościach beta rośnie dużo wolniej ;Witam nowe mamusie, fajnie że jest nas coraz więcej
No tak mi mówiła ale to było 16lat temu ,nie wiem jak teraz z tymi normami.Diabetolog powiedziała że na glukometrze norma do 115 tak? To dobrze by brzmiało, bo ja hopla dostawałam jak te 92 przekroczyłam
Dokładnie, ja mogłam zjeść kromkę suchego chleba i duży skok.Właśnie z tą cukrzyca to dziwnie jest, bo trzeba najpierw się nauczyć co możesz jeść .. po czym Ci nie skacze cukier. Ja np mogłam pomidory słodkie, a koleżanki pisały że odrazu wyrzuty miały cukru. Jedne mogły zjeść banana drugie nie i tak w kółko