meksykanka11
Fanka BB :)
A u mnie kluski śląskie z sosem . Tak mi chodziły po głowieU mnie dziś buraczkowa. Któraś jakiś czas temu tutaj pisała o buraczkowej i tak mi chodziła po głowie, że musiałam w końcu zrobić![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A u mnie kluski śląskie z sosem . Tak mi chodziły po głowieU mnie dziś buraczkowa. Któraś jakiś czas temu tutaj pisała o buraczkowej i tak mi chodziła po głowie, że musiałam w końcu zrobić![]()
Mam dokładnie tak samo, ciężko znaleźć mi cokolwiek na co mam ochotę nawet na rzeczy które zawsze lubiłamMnie ostatnio odrzuca od wielu potraw, także dzisiaj u mnie makaron z sosem pomidorowym i serem, bez mięsaMąż z synkiem dzisiaj pojechali do teściów, napisał mi, że na obiad jedzą kurczaki pieczone - na samą myśl mi niedobrze
![]()
Też dzisiaj miałam :/ Do tego trochę dzisiaj robiliśmy - byliśmy od rana z małą prawie 2h na sali zabaw, potem chodziliśmy po galerii, wróciliśmy do domu to obiad, mała zasnęła po szaleństwach więc wiadomo - ogarnianie domu w tym czasie, później jak wstała to trochę zabawy i poszliśmy na spacer, teraz dopiero trochę usiedliśmy i tak mnie coś brzuch pobolewa od jakiegoś czasu... Ja nie wiem, sam początek, przecież niektóre kobiety jeszcze w ogóle o ciąży nie wiedzą w tym czasie a ja już się tak beznadziejnie czuję jak tylko zrobię za dużoA ja znowu miałam biegunkę …
Nie wiem o co chodzi
A który tc u Ciebie? Ja wg OM 7+2.Też dzisiaj miałam :/ Do tego trochę dzisiaj robiliśmy - byliśmy od rana z małą prawie 2h na sali zabaw, potem chodziliśmy po galerii, wróciliśmy do domu to obiad, mała zasnęła po szaleństwach więc wiadomo - ogarnianie domu w tym czasie, później jak wstała to trochę zabawy i poszliśmy na spacer, teraz dopiero trochę usiedliśmy i tak mnie coś brzuch pobolewa od jakiegoś czasu... Ja nie wiem, sam początek, przecież niektóre kobiety jeszcze w ogóle o ciąży nie wiedzą w tym czasie a ja już się tak beznadziejnie czuję jak tylko zrobię za dużo![]()
Ja dopiero 4+5A który tc u Ciebie? Ja wg OM 7+2.
Jest to możliwe, że mam biegunkę po wodzie gazowanej? Wiem, że w ciąży się nie zaleca ale ostatnio tak mi się chce MuszyniankiZastanawiam się czy to może być przyczyną
Ja badałam w sumie tylko dlatego, żeby sprawdzić czy rośnie prawidłowo. Mam duże prawdopodobieństwo ciąży pozamacicznej więc wolę dmuchać na zimneHej kobiety, nie ma szans żebym was nadrobiła, nie było mnie tu 3 dni i jest ponad 60 stronPodczytywałam tylko kilka stron w ciągu dnia jak mialam chwilę i cały czas przewija się temat bety. Kurcze tak się zastanawiam czy same się tym nie katujecie, po co non stop sprawdzać te przyrosty i anaziować? Nie chce żebyście mnie źle zrozumiały ale wydaje mi się że to jest dodatkowe stresowe obciążenie dla Was. Jestem po 2 ciążach i sprawdzałam to tylko 2 razy w pierwszej ciąży zanim pojawiło się serducho. Potem zdaję się już na to co zleca mi moja gin. Mam wrażenie że jako jedna z niewielu tutaj nie badałam w ogóle bety tym razem. Zrobiłam 2 testy i czekam po prostu na wizytę
![]()
Łączę się z Tobą w bólu... Dwa dni temu zamówiliśmy maka bo miałam taką ochotę na cheeseburgera i frytki i zjadłam bo zjadłam... Ale żałuję wydanej kasy, bo w ogóle mi nie smakowałoMąż zabrał nas do maka na dzień ojca.
Otworzyłam ulubionego big maca i mówię zobacz dziwnie pachnie.
Potem wzięłam kurczak burgera i memłam kawałek a mąż mówi coś Ci nie smakuje dzisiaj.
Córka jadła lody i dojadlam po niej to mi za słodkie było.
A jak poszłam na siłkę i chłopak który obsługuje otworzył kostki do WC stojąc blisko nas to myślałam że zwymiotuje. I mąż się pyta czy nadal twierdzę że nie mam objawów. Ale serio to jest tak inaczej niż w pierwszej ciąży.
Mam dokładnie tak samo, ciężko znaleźć mi cokolwiek na co mam ochotę nawet na rzeczy które zawsze lubiłamprzez to jestem głodna i mam mdłości, a jeść nic mi się nie chce. W 1 ciąży miałam to samo
minęło dopiero jakoś ok 12 tc.
A który tc u Ciebie? Ja wg OM 7+2.
Jest to możliwe, że mam biegunkę po wodzie gazowanej? Wiem, że w ciąży się nie zaleca ale ostatnio tak mi się chce MuszyniankiZastanawiam się czy to może być przyczyną