Madlen@
Fanka BB :)
moje wczorajsze śniadanieJa to dzisiaj miałam zachciankę na frytki, ale to taką, że jak mi mąż powiedział, że nie pojedziemy na nie, to mi się oczy zaszliłyno i słowa dotrzymał, nie pojechaliśmy, ale za to teraz stoi i smaży
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moje wczorajsze śniadanieJa to dzisiaj miałam zachciankę na frytki, ale to taką, że jak mi mąż powiedział, że nie pojedziemy na nie, to mi się oczy zaszliłyno i słowa dotrzymał, nie pojechaliśmy, ale za to teraz stoi i smaży
![]()
Ja kupiłam kiszone i małosolne. Taką miałam ochotę ale w sumie to nie zjadłam jeszcze bo jakoś nie mogę jeść.Mi dziś wchodzą tylko kanapki z żółtym serem i ogórkiem kiszonym![]()
Ależ narobiłaś smakamoje wczorajsze śniadanie![]()
ja w poprzedniej ciąży, ok. 8 tygodnia byłam na pogrzebie i stypie. Jak podali smażonego schabowego to myślałam, żeOoo bigosik bym zjadła
Idę 14 lipca na wesele wypada wtedy jakoś ponad 8 tyg.. Pewnie będe wyglądać ciekaweblada z odruchami wymiotnymi
![]()
nie da się, mnie ostatnio cały czas bierze ochota na chipsy, mąż zrobił zapas co by nie musiał po nocach jeździć. Ale będę dzielna i zjem tylko wtedy, kiedy już nie będę mogła wytrzymaćWzięłam od męża dwa gryzy kebaba
Proszę o porady jak się powstrzymać przed jedzeniem śmieci?![]()
Czyli cały czas przekroczeniaTo 107 to dzisiaj, tak to 100, 102, 104, czasem 98. Mierze rano na czczo i jak tam papietam
mi wczoraj ginekolog powiedziała że mam się wstrzymać z hybryda do 12 TC bo przez pierwszy trymestr nie ma bariery łożysko i wszystkie syfy przechodzą do dzidziDzisiaj stwierdziłam że czas zrobić sobie paznokciemasakra założyłam 3 maseczki żeby nie czuć, jak sciagalam sobie frezarką kolor...ten zapach
![]()
jak kończyłam ściągać ostatni paznokieć musiałam wyjść na zewnątrz
Także poleciał sam kolor beż zdobień oby szybciej
Za stopy nie wiem kiedy się wezmę
Zapuszczę się jak dzik![]()