Madlen@
Fanka BB :)
moje wczorajsze śniadanieJa to dzisiaj miałam zachciankę na frytki, ale to taką, że jak mi mąż powiedział, że nie pojedziemy na nie, to mi się oczy zaszliłyno i słowa dotrzymał, nie pojechaliśmy, ale za to teraz stoi i smaży
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moje wczorajsze śniadanieJa to dzisiaj miałam zachciankę na frytki, ale to taką, że jak mi mąż powiedział, że nie pojedziemy na nie, to mi się oczy zaszliłyno i słowa dotrzymał, nie pojechaliśmy, ale za to teraz stoi i smaży
![]()
Ja kupiłam kiszone i małosolne. Taką miałam ochotę ale w sumie to nie zjadłam jeszcze bo jakoś nie mogę jeść.Mi dziś wchodzą tylko kanapki z żółtym serem i ogórkiem kiszonym![]()
Ależ narobiłaś smakamoje wczorajsze śniadanie![]()
ja w poprzedniej ciąży, ok. 8 tygodnia byłam na pogrzebie i stypie. Jak podali smażonego schabowego to myślałam, żeOoo bigosik bym zjadła
Idę 14 lipca na wesele wypada wtedy jakoś ponad 8 tyg.. Pewnie będe wyglądać ciekaweblada z odruchami wymiotnymi
![]()
nie da się, mnie ostatnio cały czas bierze ochota na chipsy, mąż zrobił zapas co by nie musiał po nocach jeździć. Ale będę dzielna i zjem tylko wtedy, kiedy już nie będę mogła wytrzymaćWzięłam od męża dwa gryzy kebaba
Proszę o porady jak się powstrzymać przed jedzeniem śmieci?![]()
Czyli cały czas przekroczeniaTo 107 to dzisiaj, tak to 100, 102, 104, czasem 98. Mierze rano na czczo i jak tam papietam
mi wczoraj ginekolog powiedziała że mam się wstrzymać z hybryda do 12 TC bo przez pierwszy trymestr nie ma bariery łożysko i wszystkie syfy przechodzą do dzidziDzisiaj stwierdziłam że czas zrobić sobie paznokciemasakra założyłam 3 maseczki żeby nie czuć, jak sciagalam sobie frezarką kolor...ten zapach
![]()
jak kończyłam ściągać ostatni paznokieć musiałam wyjść na zewnątrz
Także poleciał sam kolor beż zdobień oby szybciej
Za stopy nie wiem kiedy się wezmę
Zapuszczę się jak dzik![]()