megson1996
Fanka BB :)
Tzn, ja to jestem trochę zmęczona jak wchodzę po schodach, ale to normalne zjawisko, krew szybciej krąży, zmiany hormonalne itp.Dziewczyny czy Was też męczy zadyszka? Pojawia się czasami nawet jak siedzę (27tc)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tzn, ja to jestem trochę zmęczona jak wchodzę po schodach, ale to normalne zjawisko, krew szybciej krąży, zmiany hormonalne itp.Dziewczyny czy Was też męczy zadyszka? Pojawia się czasami nawet jak siedzę (27tc)
Mój szaleję w dzień, teraz bardziej się wyciąga niż kopieDziewczyny a jak u Was z ruchami dzieci ?
A czy synek czasami ma dni mniejszej aktywności, a kolejnego dnia jest mega aktywny?Mój szaleję w dzień, teraz bardziej się wyciąga niż kopie![]()
Ma tak, nie martwię się, bo ogólnie się rusza, ale są dni, że bez szałuA czy synek czasami ma dni mniejszej aktywności, a kolejnego dnia jest mega aktywny?
Właśnie u mnie też tak jest, wczoraj leniwy, a dzisiaj to ciągleMa tak, nie martwię się, bo ogólnie się rusza, ale są dni, że bez szału![]()
Dzisiaj 28+6Właśnie u mnie też tak jest, wczoraj leniwy, a dzisiaj to ciągle. A co najlepsze mój synek najbardziej lubi szaleć wieczorami, i wtedy to mogłabym nie wychodzić z łazienki
. A w którym jesteś tygodniu?
![]()
U mnie w piątek będzie 28Dzisiaj 28+6mój ma dwie godziny największej aktywności - koło 9 i 19
normalnie brzuch skacze
A u Was który tc?![]()