Hej, dołączam do Was i ja, chociaż długo zwlekałam, bo wiadomo jaki jest pierwszy trymestr  To moja pierwsza ciąża, w którą zaszłam w pierwszym cyklu starań. Dzisiaj jestem 10+5, s usg 10+6. Termin porodu na około 14.02. W czwartek zaczynam 12 tydzień na który czekałam od początku ciąży.
 To moja pierwsza ciąża, w którą zaszłam w pierwszym cyklu starań. Dzisiaj jestem 10+5, s usg 10+6. Termin porodu na około 14.02. W czwartek zaczynam 12 tydzień na który czekałam od początku ciąży.
Dzisiaj miałam kontrolną wizytę, której bardzo się bałam, bo naczytałam się głupot w Internecie. Idąc na nią modliłam się tylko, żeby bobasowi biło serce i żeby się ruszał. Na szczęście wszystko okazało się być dobrze, a moje 4cm dziecko wywija niezłe fikołki aż ciężko było zrobić zdjęcie. Ale widziałam podskoki, widziałam, jak zakłada sobie ręce na główkę i to było po prostu piękne, aczkolwiek chyba mój mózg nadal nie ogarnia, że to wszystko dzieje się w moim brzuchu
 aż ciężko było zrobić zdjęcie. Ale widziałam podskoki, widziałam, jak zakłada sobie ręce na główkę i to było po prostu piękne, aczkolwiek chyba mój mózg nadal nie ogarnia, że to wszystko dzieje się w moim brzuchu 
Każdy szczęśliwie skończony tydzień jest dla mnie jak zaliczenie kolejnego poziomu w jakiejś grze
Teraz czekam na prentalane, mam je 14.08, a wcześniej robię PAPPE, ale nawet nie zamierzam patrzeć na wynik

To moja pierwsza ciąża, w którą zaszłam w pierwszym cyklu starań. Dzisiaj jestem 10+5, s usg 10+6. Termin porodu na około 14.02. W czwartek zaczynam 12 tydzień na który czekałam od początku ciąży.
 To moja pierwsza ciąża, w którą zaszłam w pierwszym cyklu starań. Dzisiaj jestem 10+5, s usg 10+6. Termin porodu na około 14.02. W czwartek zaczynam 12 tydzień na który czekałam od początku ciąży.Dzisiaj miałam kontrolną wizytę, której bardzo się bałam, bo naczytałam się głupot w Internecie. Idąc na nią modliłam się tylko, żeby bobasowi biło serce i żeby się ruszał. Na szczęście wszystko okazało się być dobrze, a moje 4cm dziecko wywija niezłe fikołki
 aż ciężko było zrobić zdjęcie. Ale widziałam podskoki, widziałam, jak zakłada sobie ręce na główkę i to było po prostu piękne, aczkolwiek chyba mój mózg nadal nie ogarnia, że to wszystko dzieje się w moim brzuchu
 aż ciężko było zrobić zdjęcie. Ale widziałam podskoki, widziałam, jak zakłada sobie ręce na główkę i to było po prostu piękne, aczkolwiek chyba mój mózg nadal nie ogarnia, że to wszystko dzieje się w moim brzuchu Każdy szczęśliwie skończony tydzień jest dla mnie jak zaliczenie kolejnego poziomu w jakiejś grze

Teraz czekam na prentalane, mam je 14.08, a wcześniej robię PAPPE, ale nawet nie zamierzam patrzeć na wynik

gratuluję i cieszę się że do nas dołączyłaś
 gratuluję i cieszę się że do nas dołączyłaś 
 Ja dzisiaj zaczynam 13 tydzień, mdłości już mniejsze, za to senność chyba jeszcze większa
 Ja dzisiaj zaczynam 13 tydzień, mdłości już mniejsze, za to senność chyba jeszcze większa