• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2027

Ja już jestem po lekarzu i tylko będę się przez wakacje martwić 😢 pęcherzyk pięknie urósł do 1,45 ale nie ma zarodka i ledwo widoczny żółtkowy. Mimo, że wiem, że jest trochę czasu to już mnie różnymi rzeczami nastraszył.. także średnio 😣

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już jestem po lekarzu i tylko będę się przez wakacje martwić 😢 pęcherzyk pięknie urósł do 1,45 ale nie ma zarodka i ledwo widoczny żółtkowy. Mimo, że wiem, że jest trochę czasu to już mnie różnymi rzeczami nastraszył.. także średnio 😣
Wiem że nie da się nie martwić ale myślę, że jeszcze jest czas. Ja tez z synem miałam pusto jajo i skierowanie na zabieg, a dwa dni później u innego lekarza biło już serduszko ❤️

Wiem że nie da się nie martwić ale myślę, że jeszcze jest czas. Ja tez z synem miałam pusto jajo i skierowanie na zabieg, a dwa dni później u innego lekarza biło już serduszko ❤️
W teorii wiem, że jeszcze jest czas 2 tygodnie ale ta wizyta nie była optymistyczna i trochę mnie wystraszyła 🫣 aż pożałowałam, że przed wakacjami zechciało mi się eh
Trzeba mieć nadzieję 🙏🍀🤞🐝

Dzień dobry dziewczyny. 😊 ja oczywiście jak widac spać nie moglam zdazaja sie już jakies pobudki w ciagu nocy.
Jak tam u Was samopoczucie dzisiaj?
Ja dzisiaj w pracy do 15 pozniej weekendzik
Drugie pytanko do dziewczyn pracujących idziecie od razu na zwolnienie czy pracujecie dalej?
Miłego dnia😚😇
To moja druga ciąża. W pierwszej poszłam na zwolnienie dość późno (od 6. miesiąca). W tej zamierzam iść wcześniej. Wstępnie planuję być do końca września, ale zobaczę jeszcze.

Ojej. Trzeba czekać, jeszcze czas. Ale rozumiem, że się martwisz. My wyjeżdżamy w przyszłym tygodniu i chyba odpuszczę lekarza przed.

W teorii wiem, że jeszcze jest czas 2 tygodnie ale ta wizyta nie była optymistyczna i trochę mnie wystraszyła 🫣 aż pożałowałam, że przed wakacjami zechciało mi się eh
Trzeba mieć nadzieję 🙏🍀🤞🐝
Trzymam mocno kciuki za Was 🍀

Też się zastanawiałam nad wizytą w przyszłym tygodniu, ale póki nie będę czuła nic niepokojącego to nie chcę dokładać sobie stresów...

A nie mozesz isc za tydzien/dwa tyg do lekarza prywatnie na jeszcze jedno usg chociaz bedziesz spokojna 🫣?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry