• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2027

No właśnie szkoda mi trochę wydawać tyle pieniędzy bo jednak to jest 400zl, a wyniki i tak dostanę najszybciej w sobotę. To chyba wytrzymam 😅 mam o 16 czasu uk, więc to będzie 17 w Polsce ;)

reklama
Gratuluję wizyt 🫠 dziewczyny, to forum jest po to zeby pisać. Straty zdarzają sie wszędzie, tak to juz jest w życiu.

Jestem po konsultacji genetycznej, mam wyznaczony termin biopsji kosmowki do badania mikromacierzy i palenu nosicielstwa ktora mamy z mężem na 20 lipca, tego dnia bede miała również USG i pobrana krew do testu Pappa.
W końcu czuje sie zaopiekowana.
Kolejna wizyte prywatna mam 14 lipca a na NFZ 21 lipca. Również trafiłam na super lekarza, dał mi juz skierowanie na badanie podstawowych badan krwi(chyba sie wystraszył powagi sytuacji) i dostanę skierowanie na badania prenatalne za darmo.

Następny miesiąc bedzie bardzo stresujący 😟

Gratuluję wizyt 🫠 dziewczyny, to forum jest po to zeby pisać. Straty zdarzają sie wszędzie, tak to juz jest w życiu.

Jestem po konsultacji genetycznej, mam wyznaczony termin biopsji kosmowki do badania mikromacierzy i palenu nosicielstwa ktora mamy z mężem na 20 lipca, tego dnia bede miała również USG i pobrana krew do testu Pappa.
W końcu czuje sie zaopiekowana.
Kolejna wizyte prywatna mam 14 lipca a na NFZ 21 lipca. Również trafiłam na super lekarza, dał mi juz skierowanie na badanie podstawowych badan krwi(chyba sie wystraszył powagi sytuacji) i dostanę skierowanie na badania prenatalne za darmo.

Następny miesiąc bedzie bardzo stresujący 😟
Wow fajnie przeczytać, że ktoś ma w końcu dobrą opiekę!
Macie rację, odpuszczę sobie tą betę i odłożę pieniądze na prenatalne i nifty w Polsce. W Uk robią za darmo testy pappa i jeśli cokolwiek jest dla nich podejrzane to wtedy nifty za darmo, ale ja będę w Polsce od 10 do 14 tygodnia, więc zrobię te badania w Polsce.

Hej ;) A ja będę miała wizytę trochę szybciej niż myślałam, zamiast 3 to 1.07 i mam nadzieję już usłyszeć serduszko bo będę wtedy chyba 6+5 czy jakoś tak. Dzisiaj za to mam takie lekkie bóle podbrzusza jak na okres. Robiłam też dzisiaj betę bo tak mi kazał lekarz ostatnio i zabawnie bo okazało się że w zeszłej ciąży też robiłam dokładnie w tym samym momencie i wynik jest praktycznie taki sam :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry