Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to tym bardziej lepiej już odpuścićNo właśnie szkoda mi trochę wydawać tyle pieniędzy bo jednak to jest 400zl, a wyniki i tak dostanę najszybciej w sobotę. To chyba wytrzymammam o 16 czasu uk, więc to będzie 17 w Polsce
![]()
Wow fajnie przeczytać, że ktoś ma w końcu dobrą opiekę!Gratuluję wizytdziewczyny, to forum jest po to zeby pisać. Straty zdarzają sie wszędzie, tak to juz jest w życiu.
Jestem po konsultacji genetycznej, mam wyznaczony termin biopsji kosmowki do badania mikromacierzy i palenu nosicielstwa ktora mamy z mężem na 20 lipca, tego dnia bede miała również USG i pobrana krew do testu Pappa.
W końcu czuje sie zaopiekowana.
Kolejna wizyte prywatna mam 14 lipca a na NFZ 21 lipca. Również trafiłam na super lekarza, dał mi juz skierowanie na badanie podstawowych badan krwi(chyba sie wystraszył powagi sytuacji) i dostanę skierowanie na badania prenatalne za darmo.
Następny miesiąc bedzie bardzo stresujący![]()
Pozno ale chyba norma ja tez mam za miesiac dopieroJa też miałam dzisiaj wizytę. Jest pęcherzyka ciążowy, lekarz mówi że wszystko dobrze się rozwijajednak nie widać jeszcze zarodka. Kolejną wizytę mam na 27.07 i trochę się martwię czy nie za późno