• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2027

A ja myślę, że już poproszę o dopisanie mnie. Co prawda nie wiem jaki mam dokładnie przyrost bety, bo nadal nie dostałam wyników z niedzieli, ale korzystam z testów clearblue ze wskaźnikiem tygodni od zaplodnienia i w dzień gdy beta z krwi wynosiła 97 wskazywało 1-2, dwa dni później już na teście miałam 2-3 (według producenta taki wskaźnik pojawia się przy becie ponad 153 do 2500), wczoraj też 2-3, a dziś dwa testy pokazały 3+, czyli według producenta ponad 2500 beta. Oczywiście to tylko domowe testy i absolutnie nie oznaczają konkretnych wyników, ale pokazują przyrost, a to ważne i bardzo mnie uspakaja :) dziś mam 4tydzien +4 dzień, według miesiączki termin na 26.02.2027, choć będę miała cesarkę, więc strzelam, że około 22 lutego urodzę ;) mam pierwszą wizytę u polskiej ginekolog wraz z USG w sobotę 27.06 (to będzie 5+1 i marzę o tym, żeby było widać serduszko), później mam kolejne USG ale bez wizyty lekarza 8.07 i tego dnia będę też miała pobieraną krew do wykrycia płci dziecka :)

reklama
Dziewczyny ja mam pytanie do Was bardziej doświadczonych😉 Pijecie kawę w ciąży?
Pytam bo staram się nie pic, boję się że zaszkodze dziecku ale jestem tak zmęczona że po prostu viezko wysiedzieć mi w pracy przy komputerze i nie usnąć 😅
A może macie jakieś swoje sposoby jak radzicie sobie z tym ciążowym zmęczeniem?
Ja kawy nie pijam, ale uwielbiam rano do śniadania czarna słodką herbatę i też się boję, nie piłam od ponad tygodnia 😅 ze zmęczeniem nie poradzę, bo mam to szczęście, że nie muszę chodzić do pracy, robię sobie drzemkę gdy najmłodszy synek jest w przedszkolu 🙈

Dziewczyny ja mam pytanie do Was bardziej doświadczonych😉 Pijecie kawę w ciąży?
Pytam bo staram się nie pic, boję się że zaszkodze dziecku ale jestem tak zmęczona że po prostu viezko wysiedzieć mi w pracy przy komputerze i nie usnąć 😅
A może macie jakieś swoje sposoby jak radzicie sobie z tym ciążowym zmęczeniem?
Ostatwilam energetyki ale kawe jedna nawet dwie dziennie pilam w ciazy i teraz tez. Tylko ze ja pije latte wiec to słaba kawa jest🙂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry