• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2027

reklama
Ja również mam wizytę 25 u mnie będzie 5+5 ale już nie mogę się doczekać, żeby potwierdzić że wszystko jest ok🥰 chociaż nie ukrywam że bardzo się boję, to moja pierwsza ciąża
Ja też mam stres... Nie dość że dwa tygodnie temu miałam jedno różowe plamienie byłam u ginekologa, ale nie było widać krwi, endometrium dobre, pęcherzyka jeszcze nie było, dlatego ta wizyta będzie bardzo ważna. Trzymam za nas kciuki, daj znać. Masz jakieś objawy ?

Ja też mam stres... Nie dość że dwa tygodnie temu miałam jedno różowe plamienie byłam u ginekologa, ale nie było widać krwi, endometrium dobre, pęcherzyka jeszcze nie było, dlatego ta wizyta będzie bardzo ważna. Trzymam za nas kciuki, daj znać. Masz jakieś objawy ?
Miałam mdlosci które aktualnie mi przeszły, jestem zmęczona bardziej niż zwykle i mam bardzo wrażliwe piersi. Tak po za tym to wszystko bez zmian. U mnie to był pierwszy termin na który udało mi się zapisać do lekarza, a ja bardzo chciałabym już potwierdzić że wszystko jest ok. Również trzymam kciuki za nas wszystkie i nasze maleństwa.

Dziewczyny, śpię na stojąco... no juz nie daje rady. Nie mam czasu na spanie a oczy sie same zamykają, ciągle ziewam i nie mam na nic siły 😴
Dziś 7w1d, w poprzednich ciążach aż tak bardzo tego nie odczuwałam

Jutro wizyta na NFZ. Ciekawe jak sie potoczy.

Hej 🙋🏼‍♀️ mi można wpisać wizytę na ten czwartek, 25.

I tak się już zastanawiam nad rozwiązaniem (trochę abstrakcja 🤪)- czy ma któraś z was doświadczenie z porodem naturalnym po cc? Ja mam za sobą jeden poród naturalny i potem dwie cc i tak się zastanawiam już czy teraz bym nie spróbowała naturalnie. Słyszałyście takie historie ze szczęśliwym zakończeniem?
Pozwól, że Cię zapytam- kiedy brzuszek stał się widoczny w Twojej 3 ciąży? Jeśli oczywiście chcesz odpowiedzieć ;)

Pozwól, że Cię zapytam- kiedy brzuszek stał się widoczny w Twojej 3 ciąży? Jeśli oczywiście chcesz odpowiedzieć ;)
Ojej, to było 4 lata temu, ale pamiętam, że w 3 miesiącu brzuch był już widoczny, bo przestałam moją starszą córkę nosić w chuście, bo się bałam, że ten pas za bardzo mi naciska. A u Ciebie jak to wygląda? Ja teraz mam wrażenie, że mi jelita już brzuszek robią 😏 nie wiem czy to możliwe, ale im więcej ciąż, tym słabsze mięśnie niestety

reklama
Cześć dziewczyny 🙂
My już wróciliśmy ale niestety mam załamanie.. mój ukochany piesio dzisiaj zaczęła mieć duszności. Niestety choroba serca mocno poszła to przodu i ma obrzęk płuc 😢
Jutro jadę do mojej kliniki na konsultacje, może będę miała USG więc będę wiedziała na czym stoję.

Jutro postaram się dać znać. Na chwilę obecną mam dosyć i nie mam sił o niczym innym myśleć.

Chyba wszystko uzupełniłam.
Wszystkiego dobrego oby piesek wyzdrowial jednak daj znac. 🫶🏻

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry