Marcepan121
Aktywna w BB
U mnie dokładnie tydzień różnicy, czyli 5+3. U Ciebie będzie już pewnie serduszkoJa też mam 25 wizytę, będzie jakoś 6+3 a u ciebie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie dokładnie tydzień różnicy, czyli 5+3. U Ciebie będzie już pewnie serduszkoJa też mam 25 wizytę, będzie jakoś 6+3 a u ciebie ?
Ja też mam stres... Nie dość że dwa tygodnie temu miałam jedno różowe plamienie byłam u ginekologa, ale nie było widać krwi, endometrium dobre, pęcherzyka jeszcze nie było, dlatego ta wizyta będzie bardzo ważna. Trzymam za nas kciuki, daj znać. Masz jakieś objawy ?Ja również mam wizytę 25 u mnie będzie 5+5 ale już nie mogę się doczekać, żeby potwierdzić że wszystko jest okchociaż nie ukrywam że bardzo się boję, to moja pierwsza ciąża
Jak się czujesz, masz jakieś objawy ?U mnie dokładnie tydzień różnicy, czyli 5+3. U Ciebie będzie już pewnie serduszko![]()
Miałam mdlosci które aktualnie mi przeszły, jestem zmęczona bardziej niż zwykle i mam bardzo wrażliwe piersi. Tak po za tym to wszystko bez zmian. U mnie to był pierwszy termin na który udało mi się zapisać do lekarza, a ja bardzo chciałabym już potwierdzić że wszystko jest ok. Również trzymam kciuki za nas wszystkie i nasze maleństwa.Ja też mam stres... Nie dość że dwa tygodnie temu miałam jedno różowe plamienie byłam u ginekologa, ale nie było widać krwi, endometrium dobre, pęcherzyka jeszcze nie było, dlatego ta wizyta będzie bardzo ważna. Trzymam za nas kciuki, daj znać. Masz jakieś objawy ?
Pozwól, że Cię zapytam- kiedy brzuszek stał się widoczny w Twojej 3 ciąży? Jeśli oczywiście chcesz odpowiedziećHejmi można wpisać wizytę na ten czwartek, 25.
I tak się już zastanawiam nad rozwiązaniem (trochę abstrakcja)- czy ma któraś z was doświadczenie z porodem naturalnym po cc? Ja mam za sobą jeden poród naturalny i potem dwie cc i tak się zastanawiam już czy teraz bym nie spróbowała naturalnie. Słyszałyście takie historie ze szczęśliwym zakończeniem?
Już jest odstający i napuchnięty. Staram sie to chować jak mogę ale w sukienke juz sie nie ubiorę. Poza tym jestem pół roku po 2 porodzie wiec zostało mi 2 kg do wagi sprzed ciazy a to też robi różnicę.Pozwól, że Cię zapytam- kiedy brzuszek stał się widoczny w Twojej 3 ciąży? Jeśli oczywiście chcesz odpowiedzieć![]()
Na szczęście nie za bardzo, może minimalne bóle podbrzusza czasami i nadwrażliwość piersiJak się czujesz, masz jakieś objawy ?
Ojej, to było 4 lata temu, ale pamiętam, że w 3 miesiącu brzuch był już widoczny, bo przestałam moją starszą córkę nosić w chuście, bo się bałam, że ten pas za bardzo mi naciska. A u Ciebie jak to wygląda? Ja teraz mam wrażenie, że mi jelita już brzuszek robiąPozwól, że Cię zapytam- kiedy brzuszek stał się widoczny w Twojej 3 ciąży? Jeśli oczywiście chcesz odpowiedzieć![]()
Wszystkiego dobrego oby piesek wyzdrowial jednak daj znac.Cześć dziewczyny
My już wróciliśmy ale niestety mam załamanie.. mój ukochany piesio dzisiaj zaczęła mieć duszności. Niestety choroba serca mocno poszła to przodu i ma obrzęk płuc
Jutro jadę do mojej kliniki na konsultacje, może będę miała USG więc będę wiedziała na czym stoję.
Jutro postaram się dać znać. Na chwilę obecną mam dosyć i nie mam sił o niczym innym myśleć.
Chyba wszystko uzupełniłam.