• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2027

Jak weekendzik co robiłyście? 😁
Ja die obżarłam i dzisiaj i wczoraj na urodzinach bylysmy cukier to juz wgl ponad dawke byl musze sie ogarnac teraz 😅
Z pozytywów mdlosci mam mniejsze prawie wcale 🥳
A na następny weekend maly wyskok do pl sie mi szykuje 🙂
Doszly wam jakies objawy???
Ja zabrałam kropka w piątek do Zakopanego i posiedzimy tu z nim do wtorku 😀

Z objawów to oprócz braku energii, zmęczenia i delikatnego pobolewania w dole brzucha doszły pełniejsze piersi. Tylko tyle 😉

reklama
Hej :) ja miałam aktywny weekend i trochę jestem zmęczona 🙈 cały czas boli mnie brzuch i krzyż „jak na okres” i strasznie mnie to martwi, co jestem w toalecie to sprawdzam czy nie krwawię… zostały mi 4 dni, żeby minął ten dzień kiedy zaczęłam krwawić w poprzedniej utraconej ciąży i mam nadzieję, że jak już ten dzień minie, a później będę miała wizytę to będę się bać z dnia na dzień coraz mniej… poza tym bólem brzucha mam obolałe piersi i to by było chyba na tyle z objawów, ale ja chyba mam najwcześniejszą ciąże z nas wszystkich, 4+2 dzisiaj 🙈

Hej 🙋🏼‍♀️ mi można wpisać wizytę na ten czwartek, 25.

I tak się już zastanawiam nad rozwiązaniem (trochę abstrakcja 🤪)- czy ma któraś z was doświadczenie z porodem naturalnym po cc? Ja mam za sobą jeden poród naturalny i potem dwie cc i tak się zastanawiam już czy teraz bym nie spróbowała naturalnie. Słyszałyście takie historie ze szczęśliwym zakończeniem?

Ja jestem po dwóch cesarkach i teraz też będę miała cesarkę, bałabym się próbować naturalnie po dwóch szyciach, ale na pewno lekarz oceni najlepiej ;)

Cześć dziewczyny 🙂
My już wróciliśmy ale niestety mam załamanie.. mój ukochany piesio dzisiaj zaczęła mieć duszności. Niestety choroba serca mocno poszła to przodu i ma obrzęk płuc 😢
Jutro jadę do mojej kliniki na konsultacje, może będę miała USG więc będę wiedziała na czym stoję.

Jutro postaram się dać znać. Na chwilę obecną mam dosyć i nie mam sił o niczym innym myśleć.

Chyba wszystko uzupełniłam.

Cześć dziewczyny 🙂
My już wróciliśmy ale niestety mam załamanie.. mój ukochany piesio dzisiaj zaczęła mieć duszności. Niestety choroba serca mocno poszła to przodu i ma obrzęk płuc 😢
Jutro jadę do mojej kliniki na konsultacje, może będę miała USG więc będę wiedziała na czym stoję.

Jutro postaram się dać znać. Na chwilę obecną mam dosyć i nie mam sił o niczym innym myśleć.

Chyba wszystko uzupełniłam.
Bardzo mi przykro :(

Hej 🙋🏼‍♀️ mi można wpisać wizytę na ten czwartek, 25.

I tak się już zastanawiam nad rozwiązaniem (trochę abstrakcja 🤪)- czy ma któraś z was doświadczenie z porodem naturalnym po cc? Ja mam za sobą jeden poród naturalny i potem dwie cc i tak się zastanawiam już czy teraz bym nie spróbowała naturalnie. Słyszałyście takie historie ze szczęśliwym zakończeniem?
Ja też mam 25 wizytę, będzie jakoś 6+3 a u ciebie ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry