reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

:-)Dzien dobry

Witam sie do puki maz w lazience, bo zaraz bedzie marudzil:-p
Ja dzisiaj do pracki na 14.....takze nie bede siedziala z Wami........ach mam dzisiaj lenia lekkiego i troszke niewyspana jestem :rolleyes2::ninja2:ale to juz gdzie indziej:-D

Wolfia czekam na dobre wiadomosci z niecierpliwoscia:)

reklama
Dzień dobry:-) U nas ładnie świeci słoneczko i zapowiada się miły dzień:tak: Dlatego w końcu wybieramy się na jakiś spacer;-)

Ja dzisiaj do pracki na 14.....takze nie bede siedziala z Wami...
Wolfia czekam na dobre wiadomosci z niecierpliwoscia:)

Nuśka mi by się chyba nie chciało iść dzisiaj do pracy:no: Ale mi ostatnio już nic się nie chce, nawet wstawać z łóżka rano:-p:sorry2:

Ja też czekam na dobre wiadomości;-) Jak coś to może mąż w moim imieniu posta napisze;-)

Udanego i miłego dnia:-)

I ja się witam,ale zmykam do kuchni:-) powiem tylko,że moja T.oświadczyła dziś Darkowi,że przyjdzie troszkę wcześniej niż goście,bo idzie do swojej siostry:wściekła/y::crazy::no:.Wspomnę tylko,że Antoś jest jej jedynym wnuczkiem,i jeszcze prosiła D.żeby ją tu podwiózł,bo przejść przez ulicę to za dużo:baffled::angry:

Justyna też bym się wkurzyła:dry:

Tycia nie dość, że chodziłyśmy do tego samego LO to i wychowawczynię miałyśmy tą samą;-):rofl2: Właśnie przed chwilą sprawdziłam:-p

Nie śmiać się proszę robił D. i to w 15 min!nie żartuję:-D.Nie umywa się do waszych,ale był smaczny naprawdę.:happy::tak:.
Imprezka była ok.Antoś zadowolony z prezentów,jeszcze jutro mam gości i za tydz:rofl2:.
Wolfia czekamy,bo my tu pępkowe chcemy zrobić takie babskie:-);-):tak::-D,zgadzacie się ze mną dziewczyny?:-D

Załączniki

• 2 latka Antosia 002.jpg
    2 latka Antosia 002.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 47
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry