reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej
mam podły humor :( nie mam juz cierpliwosci do Zosi:-(
niech zaswieci slonce a wroce do normalnego zycia to chyba przez ta pogode...
[:

Współczuje,ale uszy do góry,juz niedługo więcej energii dzieci zużyja na podwórku,a w domu juz będzie spokojniej.Ja na to liczę...:tak:;-)

Witam.
Głowa coś mi boli,chyba ciśnienie skacze...

reklama
Witam :-) troszke nie wyspana bo Jenni w nocy tak kaszlala az znow puscila pawiolka i o 1 w nocy musialam sprzatac i ja inhalowac i dopiero dobrze usnela:baffled:

cześć oj ze spaceru nici bo pada ale zdążyliśmy iść do sklepu więć 20 minut na dworzu mamy zaliczone.
spadam odkurzać bo koty latają- matko jak u mnie się kurzy dwa dni bez odkurzacza i proszę. :crazy::crazy::crazy:

Hej:-) A ja mam w planach umycie dwóch okien na dole:sorry2: Czekam aż Chłopaki zasną i się wezmę za to;-) Poza tym myślę, co zrobić na obiad w sobotę na Vicka urodziny i jaki ostatecznie robimy tort, bo dzisiaj chce na zakupy jechać, a jutro sprzątanie i gotowanie mi zostaje:-p Coś mi się wydaję, że padnę w sobotę wieczorem - dobrze, że jeszcze jest niedziela i mąż w domu;-)

Miłego dnia:-)

cześć oj ze spaceru nici bo pada ale zdążyliśmy iść do sklepu więć 20 minut na dworzu mamy zaliczone.
spadam odkurzać bo koty latają- matko jak u mnie się kurzy dwa dni bez odkurzacza i proszę. :crazy::crazy::crazy:

u mnie to samo karola ja codziennie zamiatam...ale to tez u mnie kurzy sie od kominka

i podobno od ogrzew. podłogowego kurz usonios sie do góry

codziennie zamiatam lub odkrzurzam i codziennie myje podłogi :baffled:

reklama
U mnie to samo tylko ze ja mam do tego 4 koty:baffled: a jak bym wyciagnela te szkuty z odkurzacza to spokojnie bym 5 ulepila:rofl2::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry