reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
WITAM!!!
Oliwieczka bardzo ładnie wyglądałaś na tym weselu :-):tak: powiedz mi czy to jest typowa tunika czy może sukienka którą puzniej można samą nosić? :-)

Nie ciekawy dzień się zapowiada,deszcz siorbi i jest chłodno :-(:baffled::baffled:
a takie już prawie lato mieliśmy :sorry2::dry:
MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM :-):-):-):-)

No ja tez witam.
Kuba ma katar cd.
Nie wyspałam sie.
Dziś ruszam z siorką na oglądanie i przymierzanie sukienek cd.,a mąż z Kubulą i przyszłym szwagrem na spacer.:tak:

witajcie sobotnio :-)
Oliwieczka fiu fiu fiu ślicznaś :tak:
ja jeszcze planu nie mam na dzisiaj ale coś wykombinuję żeby się nie nudzić ;-)

u mnie pogoda nie ciekawa mała biega po domu od 6:30 ząbki ja przebudziły i raz w nocy :baffled:

pogoda brzydka więc nie mam tez planów.... oprócz ogarnięcia pokoi i ugotowania obiadu no i wstawienia prania :baffled:

witam u mnie od rana wojna miedzy Wojtkiem i Zuzią krzyki i zwariować można nie wiem jak wytrzymam cały dzień bo T. w pracy do 22 :wściekła/y::wściekła/y: ostatnio nic mi się nie chce :zawstydzona/y: jakieś przesilenie czy co ?Idę do sklepu bo zamierzam coś upichcić a raczej upiec a moze w końcu kajmaki zrobię :baffled: pogoda fajna wygonie starszaki na dwór bo jak mam iśc z cala trójka to mi się nie chce Miłego dnia kobietki :-D

no dzieku dziewczyny az sie zaczerwnienilam:zawstydzona/y:

to co mialam na sobie to normalna sukienka ...a ze ja nie chcialam pokazywac chudych moich nog :sorry2: to zalozlam czarne wąskie spodnie.
jeszcze raz dziekuje za mile slowa.

a wiecej fotek na razie nie mam, ja dostane wiecej to pokazę:tak:

pogoda u nas świetna, gorąco, zaraz idziemy sie opalać na ogrod a pozniej imprezka.:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry