reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dzien doberek,

ja po kolejnej nocy z atrakcjami w wykonaniu Milenki chodze jak przetracona i nie wiem jak dociagne do wieczora. Udanego dnia wszystkim.

Miśka witaj :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
mozliwe, ja od kilku dni zaliczam pierwszy spacer juz o 9.oo bo Zosia nie daje mi zyć, a ostanio ulubiona zabawa to chodzenie i paplanie w kaluzach, pol godziny i wracamy do domu spać :tak:

Ja dziś też zaliczyłam spacer o 9, ale sama, poszłam do sklepu po zakupy, bo chleba było za mało w domu. Oliwka w tym czasie smacznie sobie spała z Tomkiem. Jak wróciłam o 9.30 to jeszcze spała :szok:, ale jak się zaczęłam krzątać po domu, to się obudziła, także butlę wciągnęła dopiero przed 10. No i śniadania w związku z tym nie zjadła.
A zaraz lecimy do przychodni.
Miłego dnia laseczki :-)

Milenka wlasnie zasnela. U nas dzis pada wiec znow spedzimy dzien w domu. Juz nawet nie wiem w co sie bawic z Milenka. Ile mozna robic to samo? Milenie oczywiscie sie nie nudzi, ale mnie strasznie. Jak widze kredki, to spazmow dostaje;-);-)

reklama
A my koło 9.00 spacer,potem spanko(Kuba jedynie,ja sprzątanie i rosół gotowałam),w międzyczasie kumpela wpadła na kawke,pogadałyśmy,odprowadziłam ją,no i jestem....padnięta:baffled:
Po południu pójde do mamy to odsapnę:tak:
Jutro mąż wraca:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry