reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Jestem Gosiu, jestem:-D....i gdzie ta imprezka.ja tu mam krakersiki......tylko piwka brak...buu:sorry2::-p
Kurcze jak jestem sama to bym konia z kopytami zjadla...:confused::baffled: a dupka rosnie i rosnie...hihihi

reklama
Witam.
Od rana skopany humor.Ledwo Kuba oczy otworzył,a już rozrabia niemiłosiernie,zrzucił ciuchcie z parapetu na ...mój nos,prawie zerwał rolete...ach...no i naburczałam na męza.A pogoda do dupy,a mąz miał malować sypialnie,ale nie będzie:baffled:Obiecał mi,że jutro to on(znaczy mąz )wstanie do Kuby rano,ale raczej nie sądzę,bo na imprezke idziemy i nie będzie mu sie chciało zapewne...:crazy:
Po południu do szwagra na urodzinki,to jedyna pocieszająca perspektywa:tak:

Acha,a wczoraj robiłam tort i krzywy mi wyszedł,muszę jakies dekoracje dorobić,żeby nie było widac:-D

reklama
:-)I ja sie witam z rana:tak:

Wlasnie wstawilam ciacho do piekarnika <Twoj przepis Gosiu z truskawkami> ciekawe co z tego wyjdzie:laugh2:
Ale mnie lapy przy ugniataniu bolaly, ludzie to robota dla faceta hihihi..........

Do góry