reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Irtasiu wyrazy współczucia dla WAS

ja tylko na chwile z doskoku bo mam juz szajbe i nerwy i wszystko razem. w srode lecimy a nic nie gotowe. w weekend mialam gosci wiec dopiero od wczoraj pralka chodzi non stop dzis juz 3 idzie.

zrobilam liste co trzeba zabrac na wakacje z malcem ale co chwile ktos mi mowi cos innego ze tego nie wolno to trzeba. wiec czuje ze w nerwach zapomne zmienic kapci na buty przed wyjsciem.

cholera ide na inny watek o wakacjach czekam na ostatnie rady.

Irtasia przykro mi...

Witam
dzis jakaś zmeczona, bez nastroju,
pogoda w weekend było nawet fajna, w sam raz jak na wesele...

Filip coś marudny i stęskniony, cały dzień ze mna...
rany za tydzien stracę kompletnie pomoc Tomka...i praktycznie wcale nie bede go widywać

Irtasia,wyrazy wspolczucia:-(.Ja mojego tescia nigdy nie poznalam(zmarł gdy Jacek mial 13 lat:-(),a podobno był złotym człowiekiem...

Irtasia,wyrazy wspolczucia:-(.Ja mojego tescia nigdy nie poznalam(zmarł gdy Jacek mial 13 lat:-(),a podobno był złotym człowiekiem...
Moj tez nigdy nikomu nic zlego niepowiedzial byl bardzo pogodnym czlowiekiem takim z humorem ale zdenerwowal sie na swoja corke a byl juz po 4 zawalach reszte napisze na zamknietym:-(

reklama
Do góry