reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
oj ja tez zabiegana chociaz do pracy nie chodze :/
remont, wesele itp.
odezwe sie niebawem papap
remont, wesele itp.
odezwe sie niebawem papap
witam;-)
ta służba zdrowia do du... ja od wczoraj probuje sie dostac do dentysty bo mi znowu zaczela 8 wychodzic i tak boli jak cholera a musze isc do chrirurga z nia
dzisiaj od 7 jezdzilam po dentystach i rzaden nie chcial przyjac bo komplet pacjentow o 10 dałam za wygraną i do prywatnego gabinetu poszłam kolo mojego bloku i dostałam antybiotyk jakies płukanie mi zrobiła
ta służba zdrowia do du... ja od wczoraj probuje sie dostac do dentysty bo mi znowu zaczela 8 wychodzic i tak boli jak cholera a musze isc do chrirurga z nia
dzisiaj od 7 jezdzilam po dentystach i rzaden nie chcial przyjac bo komplet pacjentow o 10 dałam za wygraną i do prywatnego gabinetu poszłam kolo mojego bloku i dostałam antybiotyk jakies płukanie mi zrobiłakarolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam :-):-)
bo nieraz jak 8 sie wyrzyna trzeba nacinać dziąsła albo odrazu ja wyrwać a to tylko robi chirurg stomatologiczny zwykły dentysta tylko może przepłukać kieszonke;-)a po co do chirurga???
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
U nas czasami wyrywa dentysta a czasami chirurgbo nieraz jak 8 sie wyrzyna trzeba nacinać dziąsła albo odrazu ja wyrwać a to tylko robi chirurg stomatologiczny zwykły dentysta tylko może przepłukać kieszonke;-)
w zaleznosci jak ta 8 wyglada i jak sie umiejscowila
agusia9915
Matka wariatka
ach...... jestem ale jakby mnie nie było;-)Agusia, a Ty babolu gdzie się podziewaszjakoś Cię mało
![]()
:-(agusia9915
Matka wariatka
reklama
agusia9915
Matka wariatka
nie zadawaj tak trudnych pytan;-)ło matkonie strasz mnie....
![]()